Κεντρική Basket League Άρης H ώρα της… στήριξης

H ώρα της… στήριξης

aris kosmos pale

Ήταν 7 Ιούλη όταν επισήμως από την ΚΑΕ Άρης γινόταν γνωστό πως “με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρη Γουλιέλμου και του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου, ο ΑΡΗΣ αποσύρεται μέχρι νεωτέρας από τις συζητήσεις με τους παίκτες, οι οποίοι ενδιαφέρουν την ομάδα μας”.

Μέσα σε έναν μήνα όλα άλλαξαν… Στις 5/8 η ΚΑΕ ανακοίνωνε την απόκτηση του Γιώργου Αγγέλου, με το ρόστερ να έχει “γεμίσει” και την πλευρά των “κιτρίνων” προηγουμένως (σ.σ. μετά τις 7/7) να έχει γνωστοποιήσει την παραμονή του Λευτέρη Μποχωρίδη αλλά και την απόκτηση των Τζόουνς, Κάιζερ, ΜακΓκι και Χάρις. Η ΚΑΕ ξεπερνώντας διάφορα “αγκάθια” στις διαπραγματεύσεις, φρόντισε να “κλείσει” σημαντικά deal λειτουργώντας με μεθοδικότητα και έχοντας γίνει… σημαντική δουλειά από τους Γουλιέλμο, Αγγέλου και Παπαγωργίου αλλά κι άλλους ανθρώπους της ομάδας που ασχολούνται με την καθημερινότητα των “κιτρίνων”.

Πλέον μέσα στο επόμενο διάστημα, από το στρατόπεδο του Άρη θα είναι σε θέση να γνωστοποιήσουν πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας της επόμενης σεζόν (το τμήμα μάρκετινγκ “τρέχει” το θέμα και αναμένεται να υπάρξουν… έξυπνες προωθητικές ενέργειες). Ήδη έχει διαμορφωθεί ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα στις τάξεις των οπαδών του Άρη μετά από διάφορες κινήσεις που έχει κάνει η διοίκηση και στους “κίτρινους” περιμένουν την στήριξη των φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης όσον αφορά τα διαρκείας.

Πέραν της οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ, είναι σημαντικό για τον Αγγέλου και τους παίκτες του να έχουν μια σημαντική βάση οπαδών που τους στηρίζουν στα εντός έδρας ματς αφού είναι γνωστό πόσο μεγάλη ώθηση μπορεί να πάρει ο Άρης από τον κόσμο του, τον οποίο έχει αποκαλέσει “υπερόπλο” ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου θέλοντας να δείξει το πόσο σπουδαίο ρόλο έχουν για τους “κίτρινους” οι φίλαθλοί τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…