Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γκος: “Τυχερός που έχω δίπλα μου τον Σπανούλη”

Γκος: “Τυχερός που έχω δίπλα μου τον Σπανούλη”

goss

Ο Ουίλιαμς – Γκος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στη Media Day του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

‘Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινήσαμε. Τις προηγούμενες ημέρες κάναμε ανεπίσημες προπονήσεις και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα. Θα δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό κάθε μέρα. Με σκληρή δουλειά θα «χτίσουμε» αυτό που πρέπει, για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε.

‘Είναι σπουδαίος προπονητής, κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλει να δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα, να παίζουμε γρήγορα στο transition και η άμυνα είναι άλλο ένα κομμάτι που θέλει να εστιάσουμε και να είμαστε καλοί. Θέλει να είμαστε τέλειοι. Ο Ολυμπιακός είναι ιστορικό σωματείο και είναι γνωστό πως στοχεύει στην κατάκτηση τίτλων. Η λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να έρθουν και οι τίτλοι”, τόνισε ο Γκος.

Για τη συνεργασία του με τον Σπανούλη είπε: “Είναι πολύ έμπειρος και επιτυχημένος παίκτης. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Εγώ προσωπικά είμαι τυχερός που τον έχω δίπλα μου. Θα μάθω πάρα πολλά από εκείνον και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε για να μάθω ακόμα περισσότερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …