Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εζέτζα: “Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας”

Εζέτζα: “Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας”

synthia ezetza

Eθνική Νεανίδων μέχρι στιγμής μετράει 2 νίκες και μία ήττα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και σήμερα οι παίκτριες θα ξεκουραστούν, καθώς έχουν ρεπό. Η Σύνθια Εζέτζα μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής μας ομάδας και όπως τόνισε πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια και στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε μια δεμένη ομάδα, πιστεύουμε πολύ η μια στην άλλη, κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι σημαντικό για μια καλή πορεία. Και το σίγουρο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό»”.

Για τον επόμενο αγώνα με το Ισραήλ: “Το Ισραήλ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και από την πλευρά μας χρειάζεται να έχουμε πάθος και ψυχή στο παρκέ για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη”.

Για το πως νιώθει που φοράει για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση τη φανέλα με το εθνόσημο: “Είναι μεγάλη μου τιμή που αγωνίζομαι στην Εθνική.  Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τιμήσω την γαλανόλευκη φανέλα. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…