Κεντρική Elite League Έπιασε… δουλειά ο Ιωνικός Νικαίας! Το μήνυμα του Γούναρη (vids)

Έπιασε… δουλειά ο Ιωνικός Νικαίας! Το μήνυμα του Γούναρη (vids)

gounaris

Ο Ιωνικός Νικαίας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (20/8) την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο Μάριος Γούναρης, ο τεχνικός διευθυντής Ντίνος Καλαμπάκος και οι βοηθοί Δημήτρης Φράτας και Χρήστος Κουτσούμπας καλωσόρισαν τους παίκτες και ξεκαθάρισαν το στόχο για τη φετινή χρονιά.

Ο προπονητής της ομάδας μετά το τέλος της πρώτης φετινής συνάντησης του Ιωνικού Νικαίας τόνισε: “Βρεθήκαμε σήμερα όλοι μαζί για πρώτη φορά και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την προσπάθεια που γίνεται φέτος. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα και είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση στην Α2. Ξεκάθαρα ο στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας και είμαστε όλοι έτοιμοι για την ολοκλήρωση της αποστολής μας. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος ο κόσμος μας ήδη είναι στο πλευρό μας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το μεγάλο όνειρο της επιστροφής στα σαλόνια της Basketleague. Εύχομαι να έχουμε υγεία και του χρόνου τέτοια ημέρα να βρισκόμαστε εκεί που ανήκουμε”.

Αύριο (21/8) οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις και εν συνεχεία το απόγευμα θα προπονηθούν στο Κλειστό του “Πλάτωνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…