Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Ένα Γυμναστήριο στολίδι στον Διόνυσο (pics)

Ένα Γυμναστήριο στολίδι στον Διόνυσο (pics)

dionisos kleisto gimnastirio

Στη διάθεση των αθλητών και των κατοίκων του Διονύσου θα είναι σύντομα το νέο κλειστό γυμναστήριο “στολίδι” της πόλης. Οι εργασίες αναβάθμισης του κλειστού Γυμναστηρίου Διονύσου ολοκληρώθηκαν και πλέον θα δοθεί προς χρήση. Ο Α.Ο. Διονύσου, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει το κλειστό, έχει αποδείξει ότι συμμετέχει ενεργά στα πεπραγμένα της πόλης μας με δράσεις και συνεργασίες όπου σαν στόχο έχουν το παιδί, τον αθλητισμό και την κοινωνική συνοχή στον Δήμο.

Αναλυτικά:

“Ένα Γυμναστήριο στολίδι στην διάθεση των παιδιών του Διονύσου.

Αγαπητοί φίλοι,
αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του κλειστού Γυμναστηρίου Διονύσου που έγιναν από τον Δήμο μας και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό. Μετά βεβαιότητας μπορούμε να πούμε ότι μεταμορφώθηκε σε ένα άλλο, υπερσύγχρονο Γυμναστήριο αντάξιο των προσδοκιών που είχαν όλοι οι αθλητές και κάτοικοι του Διονύσου. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι αυτό ήταν ένα έργο ζωής για όλη την Δημοτική Κοινότητα Διονύσου που αποζητούσε ένα σημείο Άθλησης της νεολαίας μας αλλά και ένα σημείο συνάθροισης των μεγαλυτέρων.

Ο Α.Ο. Διονύσου από την πρώτη στιγμή που είχε παραδοθεί προς χρήση το κλειστό γυμναστήριο, με πολύ αγάπη αλλά και διάθεση εθελοντισμού αγκάλιασε τον συγκεκριμένο χώρο και σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου έκανε ουσιαστικές παρεμβάσεις -εισηγήσεις ώστε αυτό να πάρει την σημερινή του μορφή.
Εδώ αποδεικνύεται ότι όταν οι φορείς ,σύλλογοι και άλλες κοινωνικές ομάδες συνεργαστούν αρμονικά με τις Αρχές ενός τόπου τα αποτελέσματα μπορούν να είναι μόνο θετικά.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και για την ιστορία, ο Α.Ο. Διονύσου αυτά τα τέσσερα χρόνια συμμετείχε στις παρακάτω Εισηγήσεις – Δράσεις που αφορούν το συγκεκριμένο Γυμναστήριο:

Από την πρώτη στιγμή εισηγηθήκαμε την ανάγκη αναβάθμισης του δαπέδου, του εσωτερικού φωτισμού αλλά και την ανάγκη αντικατάστασης των μπασκετών με νέες πιο σύγχρονες καθώς επίσης και την ανάγκη εγκατάστασης πίνακα αποτελεσμάτων για όλα τα αθλήματα που φιλοξενούνται σ’ αυτό το γυμναστήριο.

Κατά την διαδικασία τελικής παράδοσης του Γυμναστηρίου από τον ανάδοχο στον Ο.Σ.Κ. εντοπίσαμε την ατελή λειτουργία των κλιματιστικών μονάδων -παράγουν μόνο ψύξη και όχι θέρμανση- την ατελή λειτουργία των εξαεριστικών μονάδων του υπογείου και την διαρροή που υπήρχε από την οροφή του γηπέδου στην έντονη βροχόπτωση. Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ήταν ο Ο.Σ.Κ. να μην παραλάβει το κτίριο έως ότου αποκατασταθούν οι συγκεκριμένες βλάβες. Μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου είναι εθελοντικά σε συνεργασία με τον Ο.Σ.Κ. τον Δήμο αλλά και τον Ανάδοχο και όποτε τους ζητηθεί είναι παρόντες ώστε να διευκολύνουν τις εργασίες αποκατάστασης. Ήδη οι εργασίες στην οροφή έχουν ολοκληρωθεί, ο εξαερισμός του υπογείου λειτουργεί και σύμφωνα με τον ανάδοχο έχει δρομολογηθεί εντός του καλοκαιριού και η αντικατάσταση της κλιματιστικής μονάδας.

Κατά την διάρκεια των εργασιών αναβάθμισης του γηπέδου όπου συμπεριλαμβανόταν το ξύλινο δάπεδο, οι νέες υδραυλικές μπασκέτες και ο σύγχρονος πίνακας αποτελεσμάτων, μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου ήταν επί καθημερινής βάσεως παρόντα όπου σε συνδυασμό με τον πολύ επιμελή έλεγχο του έργου που γινόταν από τους μηχανικούς του Δήμου Διονύσου μπορέσαμε να έχουμε ένα πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε και μια εμβόλιμη αλλά αναγκαία παρέμβαση από πλευράς του Δήμου, όπου αναβαθμίστηκε και ο φωτισμός του γηπέδου με σύγχρονα φωτιστικά τύπου led. Στο σημείο αυτό καλέστηκε και ο Α.Ο. Διονύσου να χρηματοδοτήσει την συγκεκριμένη αναβάθμιση με την αγορά μέρους των φωτιστικών αλλά και της ενοικίασης του ειδικού εξοπλισμού όπου χρειαζόταν για τις απαιτούμενες εργασίες όπου έγιναν από τους ηλεκτρολόγους του Δήμου.

Γονείς αθλητών μας έκαναν δωρεές σε έπιπλα που ήδη εγκαταστάθηκαν σε διάφορα σημεία του γηπέδου -σαλόνι εισόδου, γραφεία- καθώς και δύο πολύ σύγχρονα τραπέζια, καρέκλες και φοριαμούς για την επάνδρωση της γραμματείας του γηπέδου.
Μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου έφεραν πάγκους αθλητών, κατασκεύασαν κρεμάστρες για τα αποδυτήρια και διάφορα άλλα μικρότερης σημασίας πράγματα που όμως είναι απαραίτητα για την απρόσκοπτη λειτουργία του γηπέδου και των αθλημάτων που φιλοξενούνται μέσα σ’ αυτό.

Αγαπητοί φίλοι, ο Α.Ο. Διονύσου έχει έμπρακτα αποδείξει ότι συμμετέχει ενεργά στα πεπραγμένα της πόλης μας με δράσεις και συνεργασίες όπου σαν στόχο έχουν το παιδί, τον αθλητισμό και την κοινωνική συνοχή στον Δήμο μας. Στεκόμαστε δίπλα στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή και εθελοντικά προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για το καλό του τόπου που μας “φιλοξενεί”. Υπάρχει πολύ δρόμος μπροστά μας αλλά πιστεύουμε ότι με την βοήθεια όλων σας κάθε μέρα μπορούμε να πετύχουμε και κάτι νέο, άλλωστε όπως είπε και ο ιδρυτής της μεγαλύτερης εθελοντικής κίνησης στον κόσμο ” Ας προσπαθήσουμε να αφήσουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο απ’ ότι τον βρήκαμε”.

Σας ευχαριστούμε πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…