Κεντρική Basket League Άρης Δοκιμές και “ξεμούδιασμα” για Άρη κόντρα στην Καστοριά (pics)

Δοκιμές και “ξεμούδιασμα” για Άρη κόντρα στην Καστοριά (pics)

Το πρώτο του φιλικό στο Άργος Ορεστικό έδωσε ο Άρης την Τρίτη. Ο αγώνας ήταν προπονητικού χαρακτήρα και κρατήθηκε ξεχωριστά σκορ ανά περίοδο (73-48 το τελικό σκορ). Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενώ στο ματς δεν έπαιξε ο Λευτέρης Μποχωρίδης λόγω του διαστρέμματος.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Καστοριά, στο Άργος Ορεστικό, όπου προετοιμάζεται έδωσε σήμερα (28/08) ο ΑΡΗΣ. Ήταν ένας αγώνας προπονητικού χαρακτήρα και γι’ αυτό κρατήθηκε σκορ ξεχωριστά σε κάθε περίοδο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δοκίμασε κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, ενώ για τους παίκτες η αναμέτρηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για “ξεμούδιασμα” από τις δυνατές προπονήσεις, αυτών των ημερών που η ομάδα μας βρίσκεται στη Καστοριά.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Βεργίνη, Σλαφτσάκη, Φλιώνη, Χρηστίδη, Αγγέλου, Bell, Dallo, McGhee, Jones, Kyser, Harris, Βλάσιο.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 22-9, 14-10, 19-18

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν αγωνίστηκε εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (25/08). Στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο Βαλάντης Κουρτίδης που συνεχίζει τις θεραπείες στο αριστερό γόνατο, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, Δημήτρη Αυτοσμίδη.

Αύριο (29/08), ο ΑΡΗΣ θα προπονηθεί μια φορά, το πρωί.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

5.000 ενεργά και τακτοποιημένα μέλη στον Α.Σ. Άρης!

Εξαιρετική δουλειά γίνεται στον Α.Σ. Άρης, όπου πρόεδρος είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο ιστ…