Κεντρική Basket League Άρης Δοκιμές και “ξεμούδιασμα” για Άρη κόντρα στην Καστοριά (pics)

Δοκιμές και “ξεμούδιασμα” για Άρη κόντρα στην Καστοριά (pics)

aris filiko 3

Το πρώτο του φιλικό στο Άργος Ορεστικό έδωσε ο Άρης την Τρίτη. Ο αγώνας ήταν προπονητικού χαρακτήρα και κρατήθηκε ξεχωριστά σκορ ανά περίοδο (73-48 το τελικό σκορ). Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενώ στο ματς δεν έπαιξε ο Λευτέρης Μποχωρίδης λόγω του διαστρέμματος.

aris filiko

Η ΚΑΕ αναφέρει:

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Καστοριά, στο Άργος Ορεστικό, όπου προετοιμάζεται έδωσε σήμερα (28/08) ο ΑΡΗΣ. Ήταν ένας αγώνας προπονητικού χαρακτήρα και γι’ αυτό κρατήθηκε σκορ ξεχωριστά σε κάθε περίοδο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δοκίμασε κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, ενώ για τους παίκτες η αναμέτρηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για “ξεμούδιασμα” από τις δυνατές προπονήσεις, αυτών των ημερών που η ομάδα μας βρίσκεται στη Καστοριά.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Βεργίνη, Σλαφτσάκη, Φλιώνη, Χρηστίδη, Αγγέλου, Bell, Dallo, McGhee, Jones, Kyser, Harris, Βλάσιο.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 22-9, 14-10, 19-18

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν αγωνίστηκε εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (25/08). Στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο Βαλάντης Κουρτίδης που συνεχίζει τις θεραπείες στο αριστερό γόνατο, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, Δημήτρη Αυτοσμίδη.

Αύριο (29/08), ο ΑΡΗΣ θα προπονηθεί μια φορά, το πρωί.

aris filiko kyser

aris filiko 2

aris kastoria filikoaris filiko 4

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…