Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Διπλή προπόνηση με όλους τους παίκτες και… Μιλαντίνοβιτς

Διπλή προπόνηση με όλους τους παίκτες και… Μιλαντίνοβιτς

goss margaritis krubally paok

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/8) η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ που περιελάμβανε όλους τους παίκτες που θα στελεχώσουν τον Δικέφαλο του Βορρά την νέα σεζόν.

Επίσης, πριν την απογευματινή προπόνηση ο τιμ μάνατζερ, Τέλης Ζουρνατσίδης και ο προπονητής των “ασπρόμαυρων” μίλησαν στους παίκτες. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής, Βουκ Μιλαντίνοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, ήταν και η πρώτη για την ομάδα του ΠΑΟΚ με πλήρη σύνθεση. Η έλευση των τριών τελευταίων παικτών, γέμισε και το ρόστερ, αλλά και το γήπεδο και ταυτόχρονα άδειασε το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου, που είδε σήμερα, για πρώτη φορά στην προπόνηση και τους Φιλ Γκος, Γιανίκ Μορέιρα και Ουίλιαμ Χάτσερ.

Μετά το απαιτητικό πρωινό πρόγραμμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το απογευματινό τους πρόγραμμα με το πρώτο μίτινγκ της σεζόν. Αρχικά ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης και στη συνέχεια ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησαν στους καλαθοσφαιριστές, πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας.

Το πρόγραμμα της ομάδας το απόγευμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και την εφαρμογή του στο γήπεδο.

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συμμετέχει από σήμερα και Σέρβος καλαθοσφαιριστής Vuk MIladinovic (24, 1μ.96), ενώ δεν συμμετέχουν πλέον οι έφηβοι Φίλιππος Βακουφτσής και Κωνσταντίνος Ιατρίδης.

Σήμερα το πρωί εξάλλου, υποβλήθηκαν σε αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και εξετάστηκαν από τον γιατρό του ΠΑΟΚ Ιωσήφ Γαβριηλίδη, οι καλαθοσφαιριστές Φιλ Γκος, Γιανίκ Μορέιρα και Ουίλιαμ Χάτσερ. Οι τρεις καλαθοσφαιριστές θα περάσουν και από εργομετρικό έλεγχο το πρωί της Τρίτης.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …