Κεντρική Γ' Εθνική Ανανέωσε με Χαλκίδα ο Θεοδωράκος (pic)

Ανανέωσε με Χαλκίδα ο Θεοδωράκος (pic)

theodorakos iasonas afisa panagitsa

Στην Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Ιάσωνας Θεοδωράκου, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανακοίνωσή της η ομάδα.

Αναλυτικά :

Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή, Ιάσωνα Θεοδωράκο, ο οποίος για δεύτερη χρονιά θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Ιάσωνας Θεοδωράκος είναι 24 χρονών και έχει ύψος 1,88μ. Ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ ήρθε στην ομάδα μας την περσινή σεζόν αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε όλους, ενώ από τα highlight της σεζόν του ήταν οι 24 πόντοι με 6 τρίποντα που σημείωσε κόντρα στον Λοκρό αλλά και οι 20 πόντοι με 6 τρίποντα απέναντι στον Έσπερο Λαμίας.

Ο Ιάσωνας Θεοδωράκος ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΑΟ Ζωγράφου και γρήγορα με το ταλέντο του τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Τη σεζόν 2014-15 βρέθηκε στην Α2 με τον ΓΑΣ Αετό να επενδύει πάνω του. Την επόμενη χρονιά ήρθε η πρόκληση της Νέας Ιωνίας στη Γ’ εθνική για να ακολουθήσει το 2016 το Πόλις Καλλιθέας.

Του ευχόμαστε μια υγιή μπασκετική χρονιά. Ιάσωνα, συνεχίζουμε…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…