Κεντρική Basket League Κύμη Ανακοίνωσε Μπάλαρντ η Κύμη

Ανακοίνωσε Μπάλαρντ η Κύμη

antonio ballard

Τη φανέλα της Κύμης θα φοράει τη νέα σεζόν ο Αντόνιο Μπάλαρντ, καθώς η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του. Ο 30χρονος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο ελβετικό πρωτάθλημα με την Union Neuchâtel, με την οποία είχε κατά μέσο 15,1 πόντους και έπαιρνε 6,9 ριμπάουντ.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Antonio Ballard, ο οποίος την σεζόν 2018/19 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας της Εύβοιας.

Ο Ballard είναι 30 ετών(γεννημένος στις 30/4/1988), έχει ύψος 1,93 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως small f​orward. Την προηγουμένη σεζόν έπαιξε στο ελβετικό πρωτάθλημα με την Union Neuchâtel, όπου σε 19 ματς σημείωνε κατά μέσο όρο 15,1 πόντους και έπαιρνε 6,9 ριμπάουντ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις επίσης ελβετικές Lugano Tigers και Lions de Geneve και στην γαλλική Portel, ενώ είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα το 2012 στην καναδική Island Storm.

Με την προσθήκη του Ballard η Κύμη συμπλήρωσε μια πεντάδα Αμερικάνων παικτών και απομένει μια ακόμη μεταγραφή για να ολοκληρώσει τους ξένους που δικαιούται. Παράλληλα ο κόουτς Καστρίτης εξετάζει και περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, έχοντας σκοπό να έχει στην διάθεση του πλήρες ρόστερ με την έναρξη της προετοιμασίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…