Κεντρική Γυναίκες Ανακοίνωσε Γαϊτάνη η Ολυμπία

Ανακοίνωσε Γαϊτάνη η Ολυμπία

Eleftheria Gaitani

Η Ολυμπία συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελευθερίας Γαϊτάνης. Η 22χρονη γκαρντ πέρσι φόρεσε τη φανέλα των Τιτάνων Δράμας και από τη νέα σεζόν θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα της Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Αναλυτικά:

“Σε συμφωνία με την 22χρονη Ελευθερία Γαϊτάνη ήρθε η ομάδα μας. Η Δραμινή γκαρντ έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται με ευχέρεια κυρίως στη θέση “3” με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Η Ελευθερία έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο στα 8 της χρόνια ξεκινώντας από το σωματείο των Τιτάνων Δράμας όπου και παρέμεινε μέχρι και την προηγούμενη σεζόν (2017-2018). Έχοντας συλλέξει πολλές εμπειρίες από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων στα οποία γνώρισε και ποικίλες διακρίσεις, η Ελευθερία αγωνίζεται εδώ και αρκετές σεζόν στην Α2 Γυναικών όπου με τις επιδόσεις της κατάφερε να συγκαταλέγεται στην ελίτ των αθλητριών της κατηγορίας. Μάλιστα , τη σεζόν 2015-2016 αναδείχθηκε 3η σκόρερ της Α2 στον Βόρειο Όμιλο, καθώς και στην πρώτη δεκάδα των σουτέρ τριών πόντων.

Την επόμενη σεζόν 2016-2017 ξεχώρισε και πάλι ως δεύτερη σκόρερ της Α2 στον Βόρειο Όμιλο, με 425 πόντους, δηλαδή μόλις 10 λιγότερους από την πρώτη σκόρερ της κατηγορίας και στους δύο ομίλους, αθλήτριά μας Ασημίνα Κουτσουνούρη, που σημείωσε 435 πόντους. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως στην συγκεκριμένη σεζόν σκόραρε σχεδόν τους μισούς πόντους από τους 1.007 που είχε συνολικά η ομάδα της. Η Ελευθερία έχει κληθεί δύο φορές και έχει συμμετάσχει στην Εθνική Νέων Γυναικών τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017. Η Ολύμπια καλωσορίζει την Ελευθερία και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.
*Το ΔΣ του συλλόγου μας θέλοντας να αναχαιτίσει την λανθασμένη πληροφόρηση για τις μεταγραφικές μας κινήσεις, ανακοινώνει πως ουδέποτε υπήρξε επαφή για μετακίνηση της αθλήτριας Εύης Κυριατζίδου στην ομάδα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…