Κεντρική Γ' Εθνική Ανακοίνωσε επτά μεταγραφές ο Πολύγυρος!

Ανακοίνωσε επτά μεταγραφές ο Πολύγυρος!

Κορασίδες

Επτά μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η ομάδα του Πολύγυρου, η οποία δημιουργεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση των Σπύρου Λευκαδίτη, Δημήτρη Στυλιανίδη, Νίκου Κουλαξή, Νίκου Αζίζη, Νίκου Νικολάιδη, Σταύρου Χαριστού και Νίκου Ρίζου.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΟΠ με χαρα ανακοινώνει τις νέες προσθήκες για το ερχόμενο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Δίπλα στους Δημήτρη Πιπιλιάρη , Στέλιο Νουκάρη, Σαράντο Παυλέα , Γιάννη Νικολόπουλου και Γιώργου Μπαρδου που συνεχίζουν , έρχονται να συμπράξουν ο Σπύρος Λευκαδίτης(C ) 29 χρονών που πέρυσι αγωνιζόταν στο Στρατωνι στη Β’ Εθνική, ο Δημήτρης Στυλιανίδης(F) 28 χρονών που αγωνιζόταν στον Απόλλων Καλαμαριάς, ο Νίκος Κουλαξής (F) 26 ετών από την Χαλκηδόνα, o Νίκος Αζίζης (G) 21 ετών από το ΣΑΑΚ Ανατόλια, ο Νίκος Νικολαιδης (PG) 22 ετών από ΠΚ Νεάπολης, ο Σταύρος Χαριστός (C ) 21 ετών από Ιωνικό Ιωνίας που επιστρέφει στον ΑΟΠ και ο Νίκος Ρίζος (G) από τον Μακεδονικό.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές παλιούς και νέους, να έχουν μια υγιή χρονιά και να πετύχουν τους στόχους της ομάδας μας με τον προπονητή Τσολάκη Βασίλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…