Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ζουρνατσίδης: “Αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί σοβαρός, έχει πολλές πιθανότητες να περάσει”

Ζουρνατσίδης: “Αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί σοβαρός, έχει πολλές πιθανότητες να περάσει”

telis zournatsidis

Τέλης Ζουρνατσίδης εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση του Basketball Champions League και στη συνέχεια σχολίασε την κλήρωση, αλλά και γενικά τη διοργάνωση. Ο General Manager του “Δικεφάλου του Βορρά” σημείωσε ότι ήταν μια καλή κλήρωση και ότι το επίπεδο της διοργάνωσης κάθε χρόνο είναι καλύτερο.

Αναλυτικά:

“Ήταν μία καλή κλήρωση. Υπάρχουν στον όμιλο και ομάδες με παράδοση στο Basketball Champions League, όπως η Iberostar Tenerife και η Umana Reyner Venezia, αλλά και ομάδες που αποτελούν ερωτηματικά, καθώς αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάτι ιδιαίτερο για αυτές. Γενικά, νομίζω ότι είναι ένας όμιλος, στον οποίο αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί σοβαρός και αν η στελέχωση της ομάδας πάει κατ’ ευχήν, έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση”.

Για το επίπεδο της διοργάνωσης: “Είδαμε φέτος να προστίθενται κάποιες πολύ ισχυρές ομάδες, όπως η Brose Bamberg και η Hapoel Jerusalem, ενώ και οι ομάδες που βρίσκονται στη διοργάνωση από τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάζονται πιο δυνατές. Γενικά, νομίζω ότι το Basketball Champions League εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο. Οι άνθρωποι που τρέχουν το προσπαθούν να βελτιώνουν την κατάσταση χρόνο με τον χρόνο. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ ποιοτικό πρωτάθλημα και αυτό που ελπίζουμε εμείς, είναι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στον θεσμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…