Κεντρική Διεθνή Βασιλειάδης: “Ελπίζω πως αυτή θα είναι η τελευταία μου ομάδα”

Βασιλειάδης: “Ελπίζω πως αυτή θα είναι η τελευταία μου ομάδα”

kostas vasileiadis vasiliadis paok

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Ομπραντόιρο.

Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε με την ισπανική ομάδα συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών και δεν είναι απίθανο να είναι και ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του.

Ο Βασιλειάδης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομπραντόιρο είπε τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου σε μια πόλη που γνωρίζω πολύ καλά και στην οποία έχω πολλούς φίλους. Έχω παίξει άλλες δύο φορές σε αυτή την ομάδα κι ελπίζω πως αυτή θα είναι η τελευταία μέχρι το τέλος της καριέρας μου.”

Για τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τόσο τη σεζόν 2009-2010 όσο και το 2016 είπε:

“Ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ σε μια καλή ομάδα, ικανή να κερδίσει πολλά παιχνίδια. Ήθελα, επίσης, να συνεχίσω σε ομάδα στην οποία θα έχω σημαντικό ρόλο και θα μπορώ να βοηθήσω όσο μπορώ τόσο εντός όσο εκτός παρκέ. Με τους ανθρώπους της Ομπραντόιρο, όπως και με τους φιλάθλους, έχουμε πολύ καλή σχέση. Γνωρίζω πως και τη νέα σεζόν θα απολαύσουμε, όλοι μαζί, το μπάσκετ. Βλέπω την επιστροφή μου ως μια ευκαιρία για κάτι νέο. Θέλω, πραγματικά, να ξεκινήσω να δουλεύω με την ομάδα και να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα, ώστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς αγώνες.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…