Κεντρική Διεθνή Τουπάν: “Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου”

Τουπάν: “Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου”

axel toupane zalgiris kaunas efes

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αξέλ Τουπάν θα έχει για πάντα η Ζαλγκίρις. Ο 25άχρονος φόργουορντ μπορεί να έμεινε μόνο για μία σεζόν στην ομάδα του Γιασικεβίτσιους, όμως σε αυτήν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Λιθουανίας και να φτάσει μέχρι το final four της Ευρωλίγκας.

Η Λιθουανική ομάδα ευχαρίστησε τον Γάλλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά και αυτός ανταπέδωσε το “ευχαριστώ” για τις μεγάλες στιγμές που έζησε εκεί.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: “Όταν πηγαίνεις σε ένα νέο μέρος υπάρχουν διαφορετικές προσδοκίες. Όταν έφθασα εδώ δεν βρήκα αυτό που περίμενα, αλλά πολλά παραπάνω. Το μπάσκετ σε βοηθά να γυρίζεις όλο τον κόσμο, να γνωρίζεις νέες χώρες και πολλές φορές να κατοικείς σε άγνωστα μέρη για ένα χρόνο. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο όταν είσαι ξένος, αλλά η Ζαλγκίρις Κάουνας με βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι.

Μιλάω για ολόκληρη τη Λιθουανία, που μου έδειξε αγάπη από την πρώτη ημέρα που ήμουν εδώ. Από τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση, τους φιλάθλους, τον απλό κόσμο… Η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου που φροντίσατε εμένα και την οικογένειά μου.  Είχαμε μια ξεχωριστή σεζόν. Ένιωσα ότι πετύχαμε κάτι που ο κόσμος δεν πρόκειται να ξεχάσει για πολύ καιρό. Ευχαριστώ και πάλι τη Ζαλγκίρις, το Κάουνας, τη Λιθουανία… Ήταν τιμή μου να παίξω εκεί. Ο δικός σας, Τουπάν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…