Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τουπάν: “Ο Μπλατ ήταν ένα κίνητρο, αλλά όχι το μοναδικό”

Τουπάν: “Ο Μπλατ ήταν ένα κίνητρο, αλλά όχι το μοναδικό”

toupane

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/7) ο Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα και μίλησε για τους στόχους τη νέα σεζόν.

“Αισθάνομαι πολύ καλά, ενθουσιασμένος που θα παίξω εδώ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα”, δήλωσε αρχικά ο Τουπάν.

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: “Ο Μπλατ ήταν ένα κίνητρο, αλλά όχι το μοναδικό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πρωταγωνιστεί, έχει μεγάλους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου”.

Για το γεγονός πως πέρυσι με την Ζαλγκίρις απέκλεισε τον Ολυμπιακό: “Φέτος με τον Ολυμπιακό ελπίζω να τα πάμε ακόμη καλύτερα… Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε και να πάμε ακόμη καλύτερα”.

Για τους Παπανικολάου και Τιμα που παίζουν στην ίδια θέση: “Η συνύπαρξη με αυτούς τους παίκτες είναι κάτι καλό. Στο σύγχρονο μπάσκετ έτσι κι αλλιώς οι θέσεις είναι όλο και λιγότερο σημαντικές. Κι εγώ και ο Παπανικολάου ή ο Τίμα μπορούμε να παίξουμε σε διαφορετικές θέσεις κι αυτό είναι καλό. Είναι καλό να έχει ύψος και αθλητικότητα σε αυτή τη θέση μια ομάδα”.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Το μήνυμά μου είναι πως είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ κι ανυπομονώ να σας συναντήσω για να φτιάξουμε σπουδαία πράγματα μαζί!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…