Κεντρική Β' Εθνική Το νέο σήμα της Κορίνθου (pic)

Το νέο σήμα της Κορίνθου (pic)

korinthos logo

Η Κόρινθος, ετοιμάζεται για την νέα σεζόν στην Β’ Εθνική, λανσάροντας μάλιστα το νέο της σήμα, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημιουργός του είναι ο  Νίκος Καρόκης, ο οποίος μεταξύ άλλων, είχε επιμεληθεί για το logo για το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Πιο αναλυτικά: “Νέα χρονιά, νέο logo!Στον ΚΑΟ Κορίνθου σκεφτήκαμε πως έφτασε η στιγμή ενός βήματος μπροστά με την δημιουργία του νέου μας logo! Μια απόφαση που έγινε σαφώς πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα από την στιγμή που ο εμπνευστής και δημιουργός του νέου μας σήματος είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους καλλιτέχνες. Ο Νίκος Καρόκης,( www.nikoskarokisart.com) φίλος της ομάδας μας και δημιουργός πολλών έργων όπως το σήμα για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού ή το logo για το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, συνέθεσε στο νέο μας logo τόσο τον Πήγασο, το μυθικό άλογο και έμβλημα της πόλης μας όσο και τον Ισθμό της Κορίνθου, παγκόσμιο σήμα κατατεθέν! «Οι φιλίες που δημιουργούνται μέσα από τον αθλητισμό και δει το μπάσκετ μπορούν να φέρουν τέτοια αποτελέσματα…Τιμή μου που μου εμπιστευτήκατε το σήμα της ομάδας σας» θα πει ο σπουδαίος δημιουργός!
Το αποτέλεσμα που σήμερα σας παρουσιάζουμε είναι άκρως εντυπωσιακό! Εφ εξής θα συνοδεύει την ομάδα μας στο «ταξίδι» που κάνει για 2η χρονιά στα γήπεδα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, δίνοντας της «φτερά» ανανέωσης, δημιουργίας και καταξίωσης!
Και σ αυτό το ταξίδι, σας θέλουμε όλους!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…