Κεντρική Ελλάδα Το 7ο τουρνουά 3 on 3 του συλλόγου “Νικόπολη Πρέβεζας” έρχεται

Το 7ο τουρνουά 3 on 3 του συλλόγου “Νικόπολη Πρέβεζας” έρχεται

pr1

Το τουρνουά 3 on 3 του συλλόγου “Νικόπολη Πρέβεζας”(9-15/7) θα διεξαχθεί για 7η σερί χρονιά και πολλά από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ αναμένεται να δώσουν το παρών.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

 Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη Πρέβεζας», για 7η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3οn3 στα γήπεδα μπάσκετ “ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας το διάστημα 09-15 Ιουλίου 2018.

Μη χάνετε χρόνο και δηλώστε συμμετοχή με την ομάδα σας μέχρι και τις 7 Ιουλίου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://preveza.3×3.gr/register/team

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μεγάλα ονόματα από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης θα δώσουν το “παρών” στο τουρνουά μας. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν δώσει το “παρών” στο παρελθόν είναι ο Αργύρης Καμπούρης, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Ευθύμιος Ρεντζιάς, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αναστάσιος Πηλοϊδης, ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και πολλοί άλλοι.

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά υπόσχεται ένα 7ημερο γεμάτο μπάσκετ με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες. Μην χάνετε χρόνο! Οργανωθείτε και ετοιμάστε τις ομάδες σας!

Τηλ. επικοινωνίας: 6959553341, 6956012461

pr 10

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…