Κεντρική Γ' Εθνική ”Τετράδα” ανακοινώσεων για Β.Α.Ο.

”Τετράδα” ανακοινώσεων για Β.Α.Ο.

vao alkis vounakis

Στην απόκτηση τριών παικτών και στην ανανέωση της συνεργασίας του με ακόμη έναν προχώρησε ο Β.Α.Ο ενόψει της συμμετοχής του στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωση επίσημα τις μεταγραφές των Στέλιου Γιαννούλη, Αντρέι Μπαγκνταβσαριάν και Ερμίρ Χότζα, ενώ παράλληλα επέκτειναν για άλλο ένα χρόνο το συμβόλαιο του Άλκη Βουνάκη.

Η ανακοίνωση για τον Στέλιο Γιαννούλη: ”Το τμήμα καλαθοσφαίρισης καλωσορίζει τον Στέλιο Γιαννούλη στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας. Ο αθλητής είναι φοιτητής της πληροφορικής στο Α.Π.Θ. και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Εκτός από την ομάδα της πόλης του αγωνίστηκε στους Μαχητές Πεύκων και στον Ιωνικό Διαβατών. Θα στελεχώσει τις θέσεις ”3”, ”4”.

Η ανακοίνωση για τον Αντρέι Μπαγκνταβσαριάν: ”Εμπειρία στη ρακέτα με τον Αντρέι Μπαγκντασαριάν για την ανδρική ομάδα. Με ύψος 1,98μ. θα κληθεί να βοηθήσει και να προσφέρει στον απαιτητικό ρόλο των θέσεων “4”, “5”. Καλώς ήρθες Αντρέι και ευελπιστούμε η προσθήκη σου να βοηθήσει στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της Ομάδας”.

Η ανακοίνωση για τον Ερμίρ Χότζα: ”Σημαντική προσθήκη ο Ερμίρ Χότζα για την ανδρική ομάδα. Αγωνίζεται στις θέσεις “3”, “4”, είναι φοιτητής στο Πολυτεχνείο και το προπονητικό επιτελείο υπολογίζει πολύ στις δυνατότητές του. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Καστοριά, Μαχητές Πεύκων και την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα του Δ.Α.Σ.Ω. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και προκοπή σε όλες του τις δραστηριότητες. Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς για την παραχώρηση του αθλητή της”.

Η ανακοίνωση για τον Άλκη Βουνάκη: ”Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμε ότι ο Άλκης Βουνάκης θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να στηρίζει την προσπάθεια της Ομάδας στην νέα κατηγορία. Τον ευχαριστούμε για την επιλογή και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο και όχι μόνο. Συνεχίζουμε Β.Α.Ο. 1926!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…