Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Συνεργασία Παναθηναϊκού και Viber

Συνεργασία Παναθηναϊκού και Viber

pao viber

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Viber και πλέον οι φίλαθλοί του θα μπορούν να μαθαίνουν όλα τα νέα της ομάδας, θα μπορούν να προμηθεύονται ευκολότερα τα εισιτήρια για τους αγώνες και θα τους βοηθήσει να συνηθίσουν τις νέες τεχνολογίες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η πρωτοποριακή συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την αγαπημένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber συνεχίζεται και εξελίσσεται. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως έφτασε το νέο PAO Chat bot και τα Extra buttons αναπτύσσοντας έτσι περαιτέρω τη διαδραστική σχέση μας με τους φιλάθλους.

“Συγκεκριμένα, όσοι εγγραφούν στο κανάλι επικοινωνίας «PANATHINAIKOS BC» θα έχουν συνεχή ενημέρωση για τα νέα της ομάδας μας, θα βλέπουν αποκλειστικά βίντεο με τους αγαπημένους τους αθλητές, θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια και θα προμηθεύονται εύκολα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες καθώς και τα αγαπημένα τους προϊόντα από το PAOSHOP.

Οι παραπάνω αποτελούν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει στους φίλους του Παναθηναϊκού η συνεργασία με τη Viber, παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα «πράσινα» stickers, τα οποία τα… σπάνε!

Για να απολαύσεις όλες αυτές τις δυνατότητες και να βρεθείς και εσύ ακόμη πιο κοντά στην αγαπημένη σου ομάδα, δεν έχεις παρά να εγγραφείς στο κανάλι κατεβάζοντας την εφαρμογή από ΕΔΩ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…