Κεντρική Διεθνή Συγκινήθηκε για τον γιο του ο Βάσκεθ (vid)

Συγκινήθηκε για τον γιο του ο Βάσκεθ (vid)

Ο Φραν Βάσκεθ επέστρεψε στην εθνική Ισπανίας και συγκινήθηκε στη συνέντευξη τύπου όταν αναφέρθηκε στον γιο του που τον είδε να παίζει με το εθνόσημο για πρώτη φορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

 Φραν Βάσκεθ: “Ναι, το είχα αφήσει ανοιχτό, αλλά με χαροποιεί η ευκαιρία που μου έδωσε ο Σέρχιο για να επιστρέψω. Γνωριζόμαστε, μιλήσαμε πολύ εδώ και πολλά χρόνια. Γι αυτό με χαροποιεί. (Μιλώντας για τον γιο του είπε) Είναι ένα παιδί έξι ετών, στο οποίο ήθελα να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω. Εφόσον αυτός έκρινε ότι μπορώ να βοηθήσω…

Σέρχιο Σκαριόλο:  “Είναι χαρούμενος ε;”

Φραν Βάσκεθ: “Με βοηθάει πολύ.  Δεν είναι εύκολο… Υπήρξαν διάφορες καταστάσεις, καλές, άσχημες, ξέρει τι συνέβη, αλλά είναι μια ευκαιρία να επιστρέψω. Είναι αποφάσεις τις οποίες παίρνεις,αποφάσεις για τις οποίες κάποια στιγμή μπορεί να μετανιώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο μου φέρθηκε ο Σέρχιο, ευχαριστήθηκα από την πρώτη ημέρα ως την τελευταια, είναι μια εβδομάδα, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, μεγάλη πίεση, αλλά είναι αλήθεια πως το ευχαριστιέμαι. Δεν κλείνω καμία πόρτα, είμαι εδώ, όλοι πρέπει να στηρίξουμε, είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση σχετικά με την Ευρωλίγκα και την……., αλλά εγώ είμαι αφοσιωμένος και ευχαριστημένος και προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.”

Δείτε το σχετικό βίντεο και τη φωτογραφία:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Γι’ αυτό δεν παίζει ο Νέντοβιτς

O Νεμάνια Νέντοβιτς φρόντισε να ξεκαθαρίσει τον λόγο που δεν θα αγωνιστεί με τη Σερβία στο…