Κεντρική NBA Στους Μάβερικς ο Ράιαν Μπρόκχοφ! (pic)
NBA

Στους Μάβερικς ο Ράιαν Μπρόκχοφ! (pic)

broekhoff

Το όνειρο του NBA παίρνει ”σάρκα και οστά” για τον Ράιαν Μπρόκχοφ. Ο Αυστραλός γκαρντ, ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ντάλας Μάβερικς.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σαμς Χαράνια, ο Μπρόκχοφ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Μαβς, με εγγυημένο μάλιστα τον πρώτο χρόνο.

Ο ίδιος, μετά από λίγες ώρες επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Συγκεκριμένα ανέφερε: ”Έπειτα από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στην αποστολή μου στην Ευρώπη, παραμένω ταπεινός κι ενθουσιασμένος ανακοινώνοντας ότι θα συνεχίσω στους Ντάλας Μάβερικς! Η σημερινή μέρα είναι πραγματικά ξεχωριστή καθώς πάντα πίστευα στον εαυτό μου και τις ικανότητές μου ότι μια μέρα θα παίξω στο ΝΒΑ. Ευχαριστώ τη σύζυγό μου Κέιτι, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους αγαπημένους μου ανθρώπους που υποστήριξαν το όραμά μου. Είμαι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους Μάβερικς να κερδίσουν”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…