Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Στον ΠΑΟΚ ο Ροδάς!

Στον ΠΑΟΚ ο Ροδάς!

dimitris rodas

O Δημήτρης Ροδάς θα είναι στο εξής ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ στο παιδικό και στο εφηβικό τμήμα του “Δικεφάλου” για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019. Όσον αφορά την συνεργασία μαζί του, η πλευρά των “ασπρόμαυρων” τονίζει πως έλαβε υπόψη την εμπειρία του Ελληνα προπονητή και… “κυρίως την εκδήλωση της επιθυμίας του να ασχοληθεί με τα δύο τμήματα της υποδομής”.

Για το εφηβικό και το παιδικό τμήμα, στις 09/01/18 η ΚΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της είχε γνωστοποιήσει πως ο Θοδωρής Αλμπάνης ανέλαβε “νέος προπονητής της εφηβικής και παιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ” και πλέον λίγους μήνες την συγκεκριμένη θέση ανέλαβε ο Ροδάς, με την πλευρά του “Δικεφάλου” να ενημερώνει για την συγκεκριμένη εξέλιξη μέσω της σελίδας του “ΠΑΟΚ Junior Basketball Program” στο facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Π.Α.Ο.Κ. Junior Basketball Program ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Ροδά, ο οποίος θα αναλάβει να καθοδηγήσει το παιδικό και εφηβικό τμήμα του δικεφάλου την αγωνιστική σεζόν 2018 – 2019.

Η διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. Junior Basketball Program λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη εμπειρία του Δημήτρη Ροδά και κυρίως την εκδήλωση της επιθυμίας του να ασχοληθεί με τα δύο τμήματα της υποδομής, που έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. στην 1η θέση σύμφωνα με την βαθμολογία της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., προχωρά στη συνεργασία μαζί του και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο Δημήτρης Ροδάς είναι κάτοχος Διπλώματος Προπονητικής Α’ Κατηγορίας και έχει εργασθεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας με κατακτήσεις ανόδων και πρωταθλημάτων. Ενδεικτικά έχει εργασθεί σε ομάδες όπως το Ανατόλια, Γαλαξία Αδένδρου, Μακαμπί, Α.Ο.Κ. Χανίων και προσφάτως στον Κ.Σ. Γέφυρας πετυχαίνοντας το στόχο της παραμονής της συγκεκριμένης ομάδος στην Β΄ Εθνική.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …