Κεντρική Γυναίκες Στον πάγκο του ΟΑ Χανίων ο Μανουσάκης

Στον πάγκο του ΟΑ Χανίων ο Μανουσάκης

Κορασίδες

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάνο Μανουσάκη ανακοίνωσε η γυναίκεια ομάδα του Ο.Α. Χανίων. Ο 37χρονος τεχνικός αντικατέστησε στον πάγκο της κρητικής ομάδας τον Μιχάλη Κασικτσόγλου και θα οδηγήσει τον ΟΑΧ τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Μάνου Μανουσάκη. Ο 37χρονος κόουτς τίθεται υπεύθυνος στις ομάδες μπάσκετ Γυναικών -η οποία θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία– και σε αυτή των Νεανίδων. Ο, Ηρακλειώτης στην καταγωγή, Μάνος Μανουσάκης έχει θητεία μέχρι σήμερα σε δύο ομάδες των Αθηνών, τον Προμηθέα Χαλανδρίου και τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου. Ως εκ τούτου, ο ΟΑΧθα είναι ο 3ος σταθμός στην προπονητική του καριέρα».

Πέραν της πρόσληψης προπονητή, ο ΟΑΧ έκανε γνωστό ότι πρωταρχικός στόχος του είναι η διατήρηση του βασικού κορμού και για αυτό το λόγο γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν δύο έμπειρες παίκτριες, εγνωσμένης αξίας. Επίσης, ανακοίνωσε ότι παρελθόν για το σύλλογο αποτελούν οι Ελευθερία Ακρίβου και ΒασιλικήΚαζαντζή, τις οποίες ο ΟΑΧ με ανακοίνωσή του: «Ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνος Μανουσάκης:

“Αντικαθιστώ έναν προπονητή ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά το διάστημα που δούλεψε στην ομάδα. Ο βασικός στόχος είναι να αναδείξουμε ακόμα περισσότερα κορίτσια από αυτά που ήδη έχει αναδείξει η ομάδα. Για τη γυναικεία ομάδα πιστεύω ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Α2 και να κάνει ένα βήμα παραπάνω για να ανέβει ακόμα και στη μεγαλύτερη κατηγορία. Γενικότερα, ο σύλλογος κάνει πολλές δραστηριότητες και προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στα Χανιά και ειδικότερα στον αθλητισμό. Η ομάδα δείχνει σε όλα τα επίπεδα ότι είναι ανταγωνιστική και βοηθάει πολύ τα παιδιά να ασχολούνται και να είναι κοντά στον αθλητισμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…