Κεντρική Β' Εθνική Στον Μανδραϊκό ο Δέδες

Στον Μανδραϊκό ο Δέδες

kostas dedes papagou ermis agias

Στον Μανδραϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωστής Δέδες, ο οποίος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις μεταγραφικές κινήσεις της νέας του ομάδας.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο 33χρονος αγωνίστηκε στο Παπάγου και την περσινή σεζόν είχε με τους “Στρατηγούς”  στην Α2 κατηγορία κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.

Αναλυτικά :

Ο ΓΣ Μανδραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή, Κωστή Δέδε. Ο 33χρονος εξαιρετικός σκόρερ αποτελεί ένα έμπειρο παίκτη που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα που χτίζει ο Τζίμης Κουστένης.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Ερμή Σχηματαρίου, για να συνεχίσει με Μαρκόπουλο, Απόλλων Αθηνών και Αίολο Τρικάλων τη διετία 2009-2011. Από το 2011 ως και το 2013 βρέθηκε στον Χολαργό, με τον οποίο πήρε την άνοδο για την Β’ Εθνική, ενώ την σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στην Α2 με το Παγκράτι έχοντας 10.7 πόντους και 2,6 ριμπάουντ σε 19 παιχνίδια. Στην Αθηναϊκή ομάδα αγωνίστηκε και την ερχόμενη σεζόν (7,7 π., 2,2 ριμπ.) για να μετακομίσει στο «Σαλούν» και τον Παπάγου με τον οποίο αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, με αποκορύφωμα την περσινή όπου στο πρωτάθλημα της Α2 είχε 10,9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ. Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Μανδραϊκού.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …