Κεντρική Β' Εθνική Στον Φίλιππο Βέροιας ο Σισμάνης (pic)

Στον Φίλιππο Βέροιας ο Σισμάνης (pic)

sismanis vaggelis aok veroias

Στον Φίλιππο Βέροιας και στην Β Εθνική θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Σισμάνης, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ομάδα.

Την περσινή σεζόν ο 24χρονος γκαρντ από την Κοζάνη αγωνιζόταν στο ίδιο γήπεδο αλλά με την φανέλα του ΑΟΚ Βέροιας στην Γ’ Εθνική όπου είχε κατά μέσο όρο 11,5 πόντους.

Αναλυτικά:

“Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βεροιας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Σισμάνη για ένα χρόνο.  Ο 24χρονος αθλητής (28/09/1994) με καταγωγή από την Κοζάνη έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στην θέση του point guard.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Αθλητική Ένωση Κοζάνης και εν συνεχεία έχει αγωνιστεί για 5 χρόνια στους Διόσκουρους Κοζάνης.  Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε τον βασικό play maker του ΑΟΚ Βέροιας στην Γ´ Εθνική Κατηγορία, αγωνιζόμενος σε 24 παιχνίδια, σημειώνοντας 38 τρίποντα και σκοράροντας κατά μέσο όρο 11,5 πόντους ανά αγώνα.

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Σισμάνη και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…