Κεντρική Ελλάδα Στον Άρη Αμφίκλειας ο Βουρτζούμης

Στον Άρη Αμφίκλειας ο Βουρτζούμης

vourtzoumis aris amfikleias

Ο Βαγγέλης Βουρτζούμης μπορεί να έχει φτάσει πλέον τα 48 του χρόνια, όμως ακόμα συνεχίζει να αγωνίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Έλληνας γκαρντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη Αμφίκλειας και έτσι θα συνεχίσει την λαμπρή του καριέρα στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Σύμφωνα με το “eviabasket.gr” ο Βουρτζούμης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Φαίδωνα Μώρο, ο οποίος προσπαθούσε να τον πείσει καιρό να έρθει στην ομάδα της Αμφίκλειας και τελικά τα κατάφερε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας για την προσεχή αγωνιστική χρονιά με τον Βαγγέλη Βουρτζούμη!
Ο Βαγγέλης Βουρτζούμης πραγματικός φίλος του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια, δέχτηκε να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει η ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ!
Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας ένας αθλητής με το ήθος και την προσωπικότητα του Βαγγέλη Βουρτζούμη να αγωνιστεί με την φανέλα του συλλόγου μας!
Ο Βαγγέλης Βουρτζούμης έχει κατακτήσει 3 ευρωπαϊκά τρόπαια,4 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδος και παρόλο τα 48 του χρόνια είναι σε εξαιρετική αθλητική κατάσταση και το έδειξε πριν ένα χρόνο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να είναι πάντα δυνατός και υγιείς!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…