Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Στο “Giannakis Academy” ο Παπαπέτρου (pics,vid)

Στο “Giannakis Academy” ο Παπαπέτρου (pics,vid)

papapetrou3

Το “Giannakis Academy” επισκέφθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος μίλησε με τα παιδιά του καμπ για το μπάσκετ.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

 Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στην Αθήνα μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και επισκέφθηκε ως επίσημος καλεσμένος το καμπ του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Ψυχικό.

Στο Giannakis Academy o Ιωάννης μίλησε στα παιδιά του καμπ για τις εμπειρίες του και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα θέματα που παρουσιάζονται στην καριέρα του και την καθημερινότητά του ώστε να παραμένει στο υψηλό επίπεδο.

Τα παιδιά του καμπ ήταν ενθουσιασμένα με τον Ιωάννη και μετά από παρότρυνσή τους, δε δίστασε να δοκιμάσει το Skill Challenge και το LG Shooting Station κατά το οποίο ο αθλητής βελτιώνει την μηχανική και τεχνική του σουτ, βλέποντας τον εαυτό του σε ειδική οθόνη που μεταδίδει ζωντανά την εικόνα του.

Πριν αναχωρήσει, δοκίμασε τις ικανότητές του στο νέο εργαλείο προπόνησης του Giannakis Academy, το Agility Reaction Trainer (ART) που αναπτύσσει την περιφερειακή όραση και το χρόνο απόκρισης του αθλητή, πετυχαίνοντας μάλιστα την καλύτερη επίδοση μεταξύ των φετινών καλεσμένων του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Giannakis Academy.

Gallery item 1

Gallery item 2

Gallery item 3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…