Κεντρική Γ' Εθνική Στηρίζει τους νέους αθλητές η ΚΑΠ

Στηρίζει τους νέους αθλητές η ΚΑΠ

Kap Agia Paraskevi

Η ΚΑΠ τη νέα χρονιά θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, αλλά θέλει να προωθήσει και νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάμπρου Παπανίκου, τοτ Θανάση Τσιριμπάση και του Φώτη Χασαπάκη. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι στο ρόστερ της αντρικής ομάδας θα ενταχθεί από τις ακαδημίες, ο Δημήτρης Γαρδέλης.

Αναλυτικά:

Η Κ.Α.Π είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου γκαρντ Λάμπρου Παπανίκου. Με την απόκτηση του νεαρού Έλληνα παίκτη ενισχύεται η περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας ενόψει του επερχόμενου πρωταθληματος της Γ εθνικής ανδρών. Ο Λάμπρος έχει επίσης αγωνιστεί στον Αμύντα (εφηβικό, Β εθνική) , Βυρωνα, Α.Ε Καλλιθέας ενώ τελευταίος του σταθμός πριν το <<Κοντοπευκο>> ήταν ο Πόλις Καλλιθέας (Α ΕΣΚΑΝΑ). Ευχόμαστε υγειά και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

Η ομάδα μας, πιστή στο πλάνο της για ανάδειξη νέων παικτών, εντάσσει στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας τον 19χρονο Θανάση Τσιριμπάση (2,02μ. Center) με θητεία σε Λευκάδα και Βριλήσσια άλλα και τον Μυτιληνιό Φώτη Χασαπάκη (1,91 forward) απο την Ολυμπιάδα Πετρούπολης.

Επίσης  στην ανδρική ομάδα συνεχίζει απο τις ακαδημίες του συλλόγου μας και το εφηβικο τμήμα ο 17χρονος Δημήτρης Γαρδελης (1,92 play maker).

Ευχόμαστε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ,υγεία και κάθε επιτυχία με το σύνολο του Παναγιώτη Κακαλια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…