Κεντρική Γ' Εθνική Στην Καλαμάτα BC o Κώστας Αθανασόπουλος (pic)

Στην Καλαμάτα BC o Κώστας Αθανασόπουλος (pic)

Η Καλαμάτα BC ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Αθανασόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται τόσο στο πλευρό του προπονητή της ομάδας, Αντώνη Κούτρη, όσο και στα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της Kalamata BC καλωσορίζει στις τάξεις της τον Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή μας, Αντώνη Κούτρη, στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, ενώ ταυτόχρονα θα έχει ρόλο προπονητή και γυμναστή στα τμήματα υποδομής.

Ο 23χρονος απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, έχει ειδικότητα στο μπάσκετ, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του Ακάδημου και από τον Αίαντα Κομοτηνής, όσο αγωνιζόταν. Διαθέτει επίσης δύο πτυχία ναυαγοσωστικής, ενώ έχει συμμετάσχει σε ουκ ολίγα σεμινάρια και συνέδρια, σχετικά με το αντικείμενό του, μεταξύ των οποίων και το Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης Ατομικής Βελτίωσης «ΑΘΗΝΑ 2018», που διοργάνωσε o Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και o Παγκόσμιος Σύνδεσμος Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο καλή αρχή και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Όλη η πόλη… μία ομάδα!.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Γ’ Εθνική: Οι έξι όμιλοι της νέας σεζόν [pic]

Αλλαγές υπήρξαν στους ομίλους της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ΕΟ…