Κεντρική Γ' Εθνική Στην Αχαγιά 82 ο Κωνσταντινόπουλος

Στην Αχαγιά 82 ο Κωνσταντινόπουλος

konstantinopoulos stavros afisa axagia 82

Τον Στάυρο Κωνσταντινόπουλο απέκτησε η Αχαγιά ’82.

Την περσινή σεζόν ο 19χρονος αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανερυθραϊκού τόσο στο αντρικό τμήμα και την Β Εθνική όσο και στο U21 καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 συνεχίζει στο χτίσιμο της νέας Αχαγιάς με απώτερο σκοπό αυτή η ομάδα να απαρτίζεται σε λίγα χρόνια με γηγενής παίκτες, με παιδιά που θα διαφημίσουν τον τόπο τους και θα σηκώσουν την ομάδα στα χέρια τους. Πάνω σε αυτό το πλάνο διοίκηση και τεχνικό επιτελείο δουλεύει καθημερινά για την αυριανή Αχαγιά ’82 που θα παρουσιάσουν στο μπασκετικό κοινό της πόλης.
Με ιδιαίτερη χαρά η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον Αχαγιώτη σμολ φόργουορντ Στάυρο Κωνσταντινόπουλο. Μετά τους Ανδρέα Οικονομόπουλο και Παναγιώτη Ταρνάρη ο Στάυρος γίνεται ο τρίτος Αχαγιώτης που θα βρεθεί στην ομάδα την νέα χρονιά, μην ξεχνάμε οτι θα προωθηθούν απο το πρόγραμμα των Αστεριών και άλλοι 3 αθλητές της ομάδας Νέων όπως γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια.

Ο 19χρονος, ύψους 1.90cm σμόλ φόργουορντ ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του Αχαγιά ’82 και αργότερα ακολούθησε το πρόγραμμα των Αστεριών Αχαϊας με επικεφαλή τον Χρήστο Σαράντη για 3 χρόνια μέχρι την ομάδα U18. Αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και κατα συνθήκες κοντά στο καλάθι. Ακολούθησε υποτροφία μεσω του TNBA Greece και το ταξίδι στο Cleveland με επικεφαλής στο πρόγραμμα του Ζιάγκο Βαγγελή και Παντελάκη Γιώργο. Η πρώτη μεταγραφή ήρθε το 2016 με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκου και τον Εξάστερο και τον coach Αχιλλέα Δεμέναγα να τον εντάσσει στο ρόστερ του για λογαριασμό του εφηβικού τμήματος. Η περσυνή χρονιά τον βρήκε στον οργανισμό του Πανερυθραϊκού όπου όντας πρωταγωνιστής στην κατηγορία των U21 κέρδισαν μαζί με την ομάδα τους την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ. Μεγαλή εμπειρία οι συμμετοχές του στην ομάδα Β’ Εθνικής της Ερυθραίας με τον Χούχουλη να εμπιστεύεται την εξέλιξη και τα προσόντα του Σταύρου.
Πλέον ο Σταύρος επαναπατρίζεται και θα βοηθήσει την ομάδα της πόλης του στην νέα προσπάθεια που κανεί στις Εθνικές Κατηγορίες.

Σταύρο καλώς ήρθες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…