Κεντρική Β' Εθνική Στη Β’ Εθνική η Ένωση Ιλίου!

Στη Β’ Εθνική η Ένωση Ιλίου!

enosi iliou

Στη Β’ Εθνική, μετά από καραμπόλες, βρέθηκε η Ένωση Ιλιου. Ο σύλλογος ενημέρωσε ότι επιστρέφει στον Νότιο όμιλο της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, έπειτα από δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Συν Αθηνά και χείρα κίνει”

Αρχαιοελληνικό ρητό που εξηγεί ότι πολλές φορές στη ζωή υπάρχει 《Θεία παρέμβαση》για να επιτευχθεί ένας ανώτερος στόχος. Το ρητό , όμως επισημαίνει ότι πρέπει κι εσύ να προσπαθήσεις να φτάσεις και να καθιερώσεις ένα επίπεδο που να ανταποκρίνεται στον στόχο σου.

Ο Paulo Coelho έβαλε το σύμπαν να συνωμοτεί όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ. Εμείς στην Ένωση Ιλίου δεν ξέρουμε αν ήταν η θεά Αθηνά ή αν συνωμότησε το σύμπαν, ώστε να έρθει η άνοδος στη Β Εθνική κατηγορία.

Ξέρουμε, όμως, ότι ολόκληρος ο οργανισμός μας, δούλεψε παγιώνοντας τη φιλοσοφία της καθημερινής βελτίωσης και υλοποιώντας οράματα και σκέψεις, που στόχο είχαν το όνειρο της ανόδου στη Β εθνική!

Στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής τερματίσαμε στην 3η θέση στον όμιλό μας, αγωνιζόμενοι πάνω απ όλα με αξιοπρέπεια και αποδίδοντας ένα όμορφο, δυναμικό και θεαματικό μπάσκετ, παίρνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία που προσφέρουμε στην έδρα μας.

Ναι, χαμογελάμε για την άνοδο, όμως ταυτόχρονα δεν εφησυχάζουμε, αλλά στη ζυγαριά των απαιτήσεων θα προσθέσουμε πολύ μεγαλύτερα βάρη. Βάρη που θα σηκώσουν η διοικητική συνοχή και ομοιογένεια, ο προγραμματισμός και η αφοσίωση του προπονητικού μας team, ο ιδρώτας και η συνέπεια των αθλητών μας, η αρωγή και η στήριξη ολόκληρης της πόλης μας και των χορηγών μας και η εμπιστοσύνη με την οποία μας πλαισιώνει η τεράστια οικογένεια των γονέων που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Ναι είμαστε στη Β εθνικη ! Είναι βέβαιο ότι θα ανταπεξέλθουμε στηριζόμενοι στην επιμονή και θέληση που μας ανέβασαν σταδιακά από τις τοπικές στις εθνικές κατηγορίες!
Προετοιμαζόμαστε λοιπόν για ένα νέο ταξίδι στη Β εθνική, ένα ταξίδι σε ένα ρεαλιστικό όνειρο ! Το σίγουρο είναι ότι θα το ζήσουμε !

Το Δ.Σ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…