Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Στα Ιωάννινα το Λαύριο για το βασικό στάδιο προετοιμασίας (pic)

Στα Ιωάννινα το Λαύριο για το βασικό στάδιο προετοιμασίας (pic)

laurio lavrio xristos serelis

Στα Ιωάννινα θα μεταβεί το Λαύριο στις 16 Αυγούστου, με σκοπό  να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Stoiximan Basket League και Europe Cup.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα μείνει στο “Epirus Palace Hotel-Congress & Spa” στην ηπειρώτικη πόλη και για αυτό η διοίκησή της εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν το εν λόγω ξενοδοχείο.

Η ανακοίνωση: “Η αρχή μίας Ιστορικής χρονιάς! Μία νέα, ιστορική και συναρπαστική χρονιά ξεκινάει με ακόμα μεγαλύτερες φιλοδοξίες! Η ομάδα μας για τέταρτη σερί σεζόν θα βρίσκεται στα «σαλόνια» της Basket league, αλλά και για πρώτη φορά στον «αστερισμό» μίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας την ευκαιρία να ζήσει ένα μεγάλο όνειρο! Η Διοίκηση της ομάδας και ο coach Σερέλης έκαναν και πάλι το καλύτερο δυνατό, με έναν και μοναδικό στόχο… να κάνουν όλους τους φιλάθλους μας περήφανους για ακόμα μία φορά και να συνεχίσει αυτή η ομάδα να γράφει «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της!

Στις 16 Αυγούστου η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα Γιάννενα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα μπουν οι βάσεις της νέας σεζόν! Τέλος, η Διοίκηση της ΚΑΕ Λαύριο θα ήθελε να ευχαριστήσει το Epirus Palace Hotel-Congress & Spa, βραβευμένο για την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του, που θα φιλοξενήσει την ομάδα μας σε όλο το διάστημα διαμονής της στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Ευχόμαστε καλή αρχή και υγεία σε όλους, με τα καλύτερα να είναι μπροστά…”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …