Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σπανούλης: “Λένε ότι κάνω κουμάντο στον Ολυμπιακό αλλά…”

Σπανούλης: “Λένε ότι κάνω κουμάντο στον Ολυμπιακό αλλά…”

spa

Για την κριτική που δέχεται, ανα καιρούς, μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, τονίζοντας ότι είναι στρατιώτης των “ερυθρόλευκων”, απαντώντας σε αυτούς που λένε ότι κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά: “Δεν γινόταν αλλιώς, μετά από τόσες επιτυχίες και αποτυχίες που είχαμε, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον αγώνα να επανέλθουμε στην κορυφή. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους προέδρους για όλα αυτά που έχουν κάνει. Δεν υπάρχουν πολλοί πρόεδροι στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Γι’ αυτό κάνω ο,τι μπορώ για να τους ανταποδώσω. Οι σχέσεις μας είναι οικογενειακές. Μες στο γήπεδο, όλοι αγωνιζόμαστε για το καλό του Ολυμπιακού. Υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, αλλά με το μπάτζετ του Ολυμπιακού, δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν κάνει τέτοια πράγματα.

Όπως είπα και πριν, οι σχέσεις μας έχουν ξεπεράσει το αθλητικό πλαίσιο και έχουν περάσει στο ανθρώπινο. Μιλήσαμε για αρκετά πράγματα

Για την διάρκεια του συμβολαίου του: “Δεν έχει σημασία. Όταν είσαι οικογένεια, κάθεσαι, συζητάς και τα βρίσκεις σε ένα λεπτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ανανεώσαμε και όχι η διάρκεια του συμβολαίου”

Για τον ρόλο του: “Ο ρόλος μου πρέπει να είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, θα υπακούω τον προπονητή. Ά κι αν υπάρχουν κακεντρεχείς που λένε ότι κάνω εγώ κουμάντο στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν κι αυτά τα χαζά σχόλια. Ένα βήμα πίσω-ένα μπροστά, όλα θα φανούν στο γήπεδο και είναι δουλειά του προπονητή. Δεν μπορεί να λέει ο παίκτης τι θα γίνει. Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού, ούτε πουλάω σταριλίκι ή κάτι άλλο”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…