Κεντρική NBA Ρόντο: “Κανένας παίκτης από τους Σέλτικς εκείνης της περιόδου δεν είναι πλέον εδώ”
NBA

Ρόντο: “Κανένας παίκτης από τους Σέλτικς εκείνης της περιόδου δεν είναι πλέον εδώ”

rondo

Ο Ραζόν Ρόντο, που πριν από λίγες ημέρες μετακόμισε στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς, μίλησε στο  ESPN και τόνισε ότι μοναδικός του στόχος είναι η κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

“Έχουν σχέδιο οι Λέικερς, για να με φέρουν εδώ, δίπλα σε όλους τους παίκτες που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και τον υπέροχο νεανικό πυρήνα της ομάδας. Δεν με νοιάζει να ξεκινάω στα παιχνίδια, Με νοιάζει να κερδίσω το πρωτάθλημα.”

Για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντίπαλος με τους Σέλτικς, ομάδα που αγωνιζόταν ο Ρόντο μέχρι το 2015 και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, είπε τα εξής:

“Δεν είναι περίεργο που θα είμαι παίκτης των Λέικερς. Οι μάχες μαζί τους έγιναν πριν μία δεκαετία. Και κανένας παίκτης της εκείνης περιόδου δεν είναι πλέον εδώ.”

Τέλος, έθεσε ψηλά τις προσδοκίες του για την επόμενη σεζόν και τόνισε πως για να έρθει η επιτυχία κομβικός παίκτης είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς.

 

“Βάζεις μία ομάδα, ένα οποιοδήποτε σύνολο παικτών γύρω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Έχει πάει σε 8 σερί Τελικούς, θέλει να είναι εκεί και φέτος. Επομένως, οι προσδοκίες μου είναι οι ίδιες. Με τους Ουόριορς να υπογράφουν τον Κάζινς και τους Ρόκετς να είναι αυτοί που είναι, πιστεύω πως είμαστε και εμείς μέσα σε αυτό το… μείγμα.

Είναι νωρίς προφανώς και δεν υπόσχομαι τίποτα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, περιμένω να κερδίζω. Τίποτα άλλο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…