Κεντρική Γ' Εθνική “Θα αγωνιζόμαστε και θα τιμούμε τη μνήμη όσων χάθηκαν” (pic)

“Θα αγωνιζόμαστε και θα τιμούμε τη μνήμη όσων χάθηκαν” (pic)

argonaftis panigiriki

Μερικές φορές τα παιχνίδια της μοίρας ξεπερνούν ακόμη και την ανθρώπινη φαντασία.

Έτσι, την ημέρα που η Ραφήνα γιόρταζε την άνοδο της στην Γ’ Εθνική, έμελλε να γίνει και η Εθνική αυτή τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Η ομάδα της Ραφήνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία, αφού πρώτα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της,στην συνέχεια έκανε γνωστό ότι θα τιμάει σε κάθε παιχνίδι τη μνήμη όσων χάθηκαν.

Αναλυτικά :

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτες του Αργοναυτη αρχικά θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας για τον άδικο χαμό τόσων συνανθρώπων στην γειτονιά μας.

Σύσσωμη η οικογένεια του Αργοναύτη Τριγλιας στέκει δίπλα στους συμπολίτες της που μαζεύουν στην κυριολεξία τις στάχτες τους.

Έμελλε χρονικά, η μεγαλύτερη τραγωδία στον αιώνα που διανύουμε να συμπέσει ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της ανόδου της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος και διάθεση για να πανηγυρίσουμε και να χαρούμε τους καρπούς αυτής της μεγάλης μας προσπάθειας.

Οφείλουμε μόνο να υποσχεθούμε, πως του χρόνου, σε καθε μας παιχνίδι, σε κάθε πόλη της χώρας που θα αγωνιζόμαστε, θα τιμούμε τη μνήμη των ανθρώπων που τόσο άδοξα χάθηκαν.

Μπορεί να μην εχουμε τα μαγικά της Μήδειας με τα οποία οι Αργοναύτες δεν καιγοντουσαν από τις φλόγες των ταύρων του Αιήτη, αλλα θα βρούμε τη δύναμη μέσα από τον αθλητισμό να προχωρήσουμε.

Δεν ξεχνάμε… Σεβόμαστε, πονάμε και προχωράμε.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Σίμος: Αποχαιρέτησε την Ελευθερία Μοσχάτου

Αποχαιρέτησε την Ελευθερία Μοσχάτου, ο Γιώργος Σίμος. Μια σπουδαία συνεργασία ανάμεσα στον…