Κεντρική Basket League Άρης “Συνεχίζω στο περιβάλλον που αγαπώ και με αγαπάει”

“Συνεχίζω στο περιβάλλον που αγαπώ και με αγαπάει”

Δημήτρης Φλιώνης θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα του Άρη, καθώς συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ανανέωσε το συμβόλαιο του. Ο 21χρονος γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση τόνισε ότι συνεχίζει στο περιβάλλον που αγαπάει ο ίδιος, αλλά και τον αγαπάνε.

Αναλυτικά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε ένα περιβάλλον που αγαπάω και με αγαπάει και που θα βρεθώ με ανθρώπους, με τους οποίους έχω συνεργαστεί και αποτελούν ‘οικογένεια’ για μένα. Είμαι έτοιμος για τις προκλήσεις της νέας σεζόν, στην ομάδα που έχω περάσει τα 2/3 της ζωής μου. Είναι σημαντικό για μένα να μένω σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω πως λειτουργεί και υπό ποιες συνθήκες δουλεύει. Θα είναι ωραίο να συνυπάρξω με ανθρώπους, τους οποίους ξέρω κι έχουμε καλή ‘χημεία’. Είναι κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα. Το συναισθηματικό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Μεγάλωσα και ανδρώθηκα στον ΑΡΗ. Σίγουρα μέτρησε ο τρόπος που με προσέγγισαν και μου μίλησαν οι άνθρωποι της ομάδας. Και φυσικά έπαιξαν ρόλο η οικογένεια και οι φίλοι μου.

Θέλω να παρουσιαστώ καλύτερος τη νέα χρονιά. Δουλεύω σκληρά σε ένα πολύ εντατικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μπάσκετ και ενδυνάμωση. Στόχος μου είναι να εμφανιστώ πολύ καλύτερος και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχω.

Θα είναι μια απαιτητική χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι αρκετά νωρίς, διότι υπάρχουν τα παιχνίδια για την Προκριματική φάση του Basketball Champions League, καθώς και αγώνες στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που θα υπάρξουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η «νουβέλ βαγκ» του ΑΡΗ πρόσφερε 60 φανέλες του Αυτοκράτορα σε παιδιά με καρκίνο

Αξιος συγχαρητηρίων είναι ο Α.Σ. Άρης, ο οποίος ενημέρωσε -επισήμως- πως “τα σωστά α…