Κεντρική NBA “Στόχος μου να παίξω με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες”
NBA

“Στόχος μου να παίξω με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

tyler dorsey hawks 1

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ζει το “όνειρο” του στο ΝΒΑ, αλλά δεν ξεχνάει και την Εθνική Ομάδα. Ο ομογενής γκαρντ σε δηλώσεις του σημείωσε ότι στόχος του είναι να παίξει με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο hoopshype.com:

“Ίσως πάω στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται να προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου καλοκαιριού. Η οικογένειά μου, από την πλευρά της μητέρας μου, είναι από την Ελλάδα. Νομίζω ότι θα είναι και κάποια από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο εκεί. Έπαιξα με την Εθνική U19 το καλοκαίρι πριν πάω στο Oregon.

Είχα την ευκαιρία να προπονηθώ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την υπόλοιπη ομάδα αργότερα. Είναι απίστευτος αθλητής με ταχύτητα και έλεγχο της μπάλας. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ. Όταν αποκτήσει σταθερότητα στο σουτ τριών πόντων, θα γίνει κορυφαίος παίκτης της λίγκας. Αυτό θα πάει το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο. Είναι ένας από τους στόχους μου να παίξω με αυτούς στην Ολυμπιάδα. Μου αρέσει και είναι πολύ όμορφη χώρα, ειδικά τα νησιά» ήταν η σχετική απάντηση”.

Για τη δουλειά που «ρίχνει» στη διάρκεια του καλοκαιριού με σκοπό να εκπλήξει πολλούς: “Δουλεύω πολύ στη δύναμη και την ταχύτητά μου. Δεν θέλω να προσθέσω “κακό” βάρος. Έχω μπροστά μου ένα μήνα πριν επιστρέψω στην Ατλάντα για την προετοιμασία. Θα κάνω αυτό που έκανα πάντα στην καριέρα μου, να είμαι 3 and D παίκτης (σ.σ. παίκτης με ικανότητα στο τρίποντο και στην άμυνα) που μπορεί να σκοράρει και να φτιάξει φάσεις, αλλά και να μαρκάρει. Είμαι combo γκαρντ που μπορεί να παίξει με ή χωρίς την μπάλα. Θέλω να εκπλήξω πολλους ανθρώπους φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…