Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ “Νιώθουμε απογοητευμένοι, αδικημένοι & βιασμένοι ψυχολογικά”

“Νιώθουμε απογοητευμένοι, αδικημένοι & βιασμένοι ψυχολογικά”

Στην Α’ ΕΣΚΑ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρα, ο οποίος πήρε την άνοδο, χάρη στο ντόμινο που δημιουργείται στις Εθνικές κατηγορίες.

Η είδηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των παικτών της Νήαρ Ηστ, μιας κι η ομάδα της Καισαριανής ήταν βάσει κατάταξης αυτή που είχε σειρά κι έπρεπε να ανέβει.

Η Νήαρ Ηστ τιμωρήθηκε για τα όσα έγιναν τραγικά συνέβηκαν στο παιχνίδι με το Μαρκόπουλο, ωστόσο το γεγονός ότι ανέβηκε μία ομάδα που τερμάτισε χαμηλότερα από εκείνη έφερε την απογοήτευση των παικτών της, οι οποίοι έδωσαν σκληρή μάχη στο παρκέ όλη τη χρονιά.

Η ανακοίνωση

“Ως παίκτες της Νήαρ Ηστ θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του μπάσκετ. Σκοπός μας δεν είναι να κατηγορήσουμε ή να αποδώσουμε ευθύνες κάπου. Σκοπός μας είναι να σας θυμίσουμε την αγάπη για το άθλημα. Όλο αυτό το διάστημα προτιμήσαμε να μην πάρουμε θέση για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, τα οποία και καταδικάζουμε και εμείς με τη σειρά μας. Σεβόμαστε και δεχόμαστε τις κυρώσεις της ΕΣΚΑ.

Είμαστε μία γενιά παιδιών που μεγάλωσαν με το μπάσκετ, παίζαμε στις γειτονιές, στα ανοιχτά γήπεδα, αγαπάμε το άθλημα, είναι κομμάτι της ζωής μας. Οι περισσότεροι από εμάς είναι οικογενειάρχες και όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε δείξει το ήθος και τις αρχές που πρεσβεύουμε σαν αθλητές. Δεν είμαστε υπεύθυνοι να αποφασίσουμε για την τιμωρία και το αν είναι σωστή ή όχι, αλλά τα αρμόδια όργανα. Όμως δεν μπορούμε εμείς να αποκλειόμαστε από όλα τα αγωνιστικά δρόμενα χωρίς να φταίμε σε κάτι. Στο γήπεδο αποδείξαμε αυτό που έπρεπε, γιατί εκεί παίζονται οι αγώνες! Δείξαμε το ήθος μας και την διαγωγή μας έμπρακτα όλη την χρονιά ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι που έγιναν τα επεισόδια καθώς ήμασταν οι πρώτοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν σε ότι μπορούσαμε (Οι παρόντες μπορούν να επιβεβαιώσουν τα πάντα).

Με την αποφασή να ανεβει ομάδα η οποία τερμάτισε σε χαμηλότερη θέση απ οτι εμείς, νιώθουμε απογοητευμένοι, αδικημένοι & βιασμένοι ψυχολογικα γιατι πλεον νιώθουμε οτι τιμωρούμαστε εμείς και οχι το σωματείο. Έχουμε υποστεί την τιμωρία που μας επιβλήθηκε, γιατί να μην ανέβουμε εμείς κατηγορία που αποδείξαμε οτι έπρεπε να ανέβουμε;
Με εκτίμηση και σεβασμό στο άθλημα οι αθλητές της Νήαρ Ηστ.
Χατζηκωστής Κώστας
Νικολόης Παναγιώτης
Αποστολίδης Αντρέας
Πανταζής Νίκος
Σαρακασίδης Γρηγόρης
Μάγκος Νεκτάριος
Τσαντήλας Δημήτριος
Ζαλώνης Στέφανος
Αντωνιάδης Βασίλης

Υ.Γ Θέλουμε να τονίσουμε οτι όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και κοινές σκέψεις των παιδιών που όλη αυτή την χρονία ιδρώσαμε μαζί, χαρήκαμε μαζί, στενοχωρηθήκαμε μαζί σαν μια οικογένεια που πολλοί θα ήθελαν να έχουν. Δεν έχουμε σκοπό να θίξουμε κανένα σωματείο και κανέναν άλλο αθλητή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Προμηθέας Χαλανδρίου: Τίμησε την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του 2014-2015

Ο Προμηθέας Χαλανδρίου τίμησε την Ανδρική ομάδα μπάσκετ του 2014-2015 στο κλειστό Μάρκος Π…