Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να ανησυχεί για εμένα ο Ολυμπιακός”

“Να ανησυχεί για εμένα ο Ολυμπιακός”

deshaun thomas maccabi fox tel aviv eb17

Ντεσόν Τόμας τη νέα χρονιά θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στους “πράσινους”. Ο Αμερικανός τόνισε ακόμη ότι ανυπομονεί για το καυτό “Νίκος Γκάλης”, ενώ σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ανησυχεί γι αυτόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Πράσινη”:

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά την μεταγραφή του: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και θα ζήσω σε μία τόσο όμορφη χώρα όπως η Ελλάδα. Μία ομάδα με ιστορία, πολλούς τίτλους, με παράδοση στην Euroleague, με αυτό τον κόσμο και με έναν προπονητή όπως ο Τσάβι Πασκουάλ. Νιώθω πολύ χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό για να πετύχει τους στόχους του. Θέλω να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, γιατί είναι μία εξαιρετική επιλογή για την καριέρα μου”.

Για την συζήτησή του με τον Πασκουάλ και την γνώμη του για τον έμπειρο τεχνικό: “Ασφαλώς και μιλήσαμε, μου είπε οτι με θέλει και μου εξήγησε τι θέλει από μένα στην ομάδα.κείνος με είχε βοηθήσει να αναδειχθώ και να κάνω το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Με βοήθησε πολύ να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους και να βελτιωθώ σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού μου, σε άμυνα και επίθεση. Χάρη σε εκείνον κατάφερα να φτιάξω το σουτ μου και να βελτιώσω την άμυνά μου”.

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πάντα στοχεύει σε τίτλους και θέλω να βοηθήσω να κατακτήσουμε πολλούς τέτοιους. Δεν μπορώ να κρύψω την επιθυμία μου για ένα Final 4 , που ξέρω ότι είναι και επιθυμία του Παναθηναϊκού”.

Για την θέση του: “Η θέση μου είναι στο “4”. Μπορώ να παίξω και έχω παίξει και στο “3”. Εξαρτάται από τις καταστάσεις του αγώνα. Μπορώ να παίξω με άνεση στο “4” αφού πλέον το μπάσκετ έχει εξελιχθεί σε “small ball”, ωστόσο είμαι αρκετά γρήγορος για να μαρκάρω και να ματσάρω παίκτες στο “3”. Όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα, έπαιζα στο “3”. Στην Εφές μόνο στο “4” και στην Μακάμπι έπαιζα και στις δύο θέσεις. Έχω τα στοιχεία και το σουτ για να αναπεξέλθω και στις δύο θέσεις”.

Για την ατμόσφαιρα στο “Νίκος Γκάλης”: “Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μακάμπι έχουν θορυβώδεις έδρες. Το “Νίκος Γκάλης” όμως είναι κάτι διαφορετικό. Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αγαπούν το μπάσκετ, την ομάδα και ζουν το παιχνίδι. Προσπαθούν να σε κάνουν να φοβηθείς και μπορώ να πω ότι κατά κάποιο τρόπο το πετυχαίνουν. Είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν τρομερή ενέργεια αλλά και τεράστιο κίνητρο”.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Ξέρω για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξέρω πόσο μεγάλο γεγονός είναι, όπως επίσης ξέρω και τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές. Ανυπομονώ να παίξω απέναντί τους, ωστόσο αυτοί είναι που πρέπει να ανησυχούν για μένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…