Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μένω με τα φιλαράκια μου”

“Μένω με τα φιλαράκια μου”

olympiakos promitheas papanikolaou

Ο Κώστας Παπανικολάου θα παραμείνει για τρία χρόνια ακόμη στον Ολυμπιακό, καθώς η συνάντηση με τους Προέδρους είχε αίσιο τέλος και οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Ο Έλληνας φόργουορντ μετά την επίτευξη της συμφωνίας δήλωσε ότι μένει με τα φιλαράκια του και σε μία ομάδα που είναι χρόνια.

Αναλυτικά:

“Όλα πήγαν καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους προέδρους, χρόνια τώρα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Θα τα δούμε στο γήπεδο, για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του”.

Για το γεγονός ότι χρειάστηκαν δύο ραντεβού: “Θέλαμε να τα πούμε κι από κοντά, να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία και όλα καλά. Μένω με τα φιλαράκια μου, σε μια ομάδα που είμαι χρόνια. Έχουμε καταφέρει πολλές όμορφες στιγμές, ευελπιστούμε να φέρουμε κι άλλες στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται, να είμαι μέρος αυτής της ομάδας για νέες επιτυχίες”.

Για το κίνητρο που έχει: “Και μόνο η παρουσία στον Ολυμπιακό είναι κίνητρο. Δεν πάει πιο ψηλά στην Ευρώπη, είμαι στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Από εκεί και πέρα, ήταν θέληση τόσο δική μου όσο και των προέδρων να συνεχίσω. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική. Οι πρόεδροι έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αγαπούν την ομάδα και θέλουν το καλύτερο”.

Για την υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου: “Ευχή για μένα, είναι να συνεχίσει κι ο Ιωάννης. Όλοι θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι κι οι πρόεδροι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επέλθει συμφωνία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …