Κεντρική NBA “Αύριο θα είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου” (pic)
NBA

“Αύριο θα είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου” (pic)

lebronjames 1

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, αλλά με τις κινήσεις του δείχνει ότι είναι και πολύ μεγάλος άνθρωπος. Ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς έφτιαξε σχολείο στο Άκρον του Οχάιο και αύριο θα το εγκαινιάσει. Ο “Βασιλιάς” χαρακτήρισε αυτή την στιγμή ως την πιο σημαντική στη ζωή του.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγραψε στο Twitter: “Η ανατριχίλα πριν την πρώτη μέρα στο σχολείο είναι και πάλι αληθινή. Αύριο θα συμβεί ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα (αν όχι το πιο σημαντικό) στη ζωή μου αφού θα εγκαινιάσουμε το σχολείο «Υπόσχεση». Το λεπτό παιδάκι από το Άκρον που έχασε 8ε μέρες σχολείου στην Τετάρτη τάξη είχε μεγάλα όνειρα.

Μεγάλα όνειρα για τα να δώσει στα παιδιά του Άκρον όλα όσα χρειάζονται ώστε να βρουν το πάθος τους, να επιστρέψει στην κοινωνία και να αλλάξει τον κόσμο. Αυτό το σχολείο είναι όλα αυτά. Όλοι οι άνθρωποι είναι αυτοί. Το Άκρον είναι αυτό. Το «Ίδρυμα ΛεΜπρόν Τζείμς» πάντα έκανε σημαντικά πράγματα, αλλά το αυριανό είναι το σημαντικότερο όλων (μέχρι το επόμενο μας όνειρο). Είμαι απίστευτα περήφανος και ενθουσιασμένος που θα δω τα παιδιά μου, το σπίτι μου αύριο. Ευχαριστώ όλους. Πάμε γερά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…