Κεντρική Β' Εθνική Πήρε Μήτσιαλο ο Δούκας (pic)

Πήρε Μήτσιαλο ο Δούκας (pic)

mitsialos doukas parousiasi

Ο Δούκας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Μήτσιαλου.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ, ο οποίος σε 10 παιχνίδια με το Παγκράτι την περσινή σεζόν είχε 10,2 πόντους, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επειδή φάνηκε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ο Νάσος Χούμπαυλης εισηγήθηκε να έρθει στην ομάδα του Δούκα.

Πάντως, ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι είναι χαρούμενος και ότι επιθυμεί να βοηθήσει την νέα του ομάδα να φτάσει εκεί που αξίζει.

Αναλυτικά:

Σε μια ακόμα ελπιδοφόρα μεταγραφή προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα που απέκτησε τον Αλέξανδρο Μήτσιαλο (2.05μ, 1994). Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή με εικόνες και παραστάσεις τόσο από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής όσο και από της Β’ Εθνικής. Ο προπονητής των «μπλε», Νάσος Χούμπαυλης, τον γνωρίζει πολύ καλά μιας και συνεργάστηκαν την περσινή χρονιά στο Παγκράτι, για αυτό και τον επέλεξε για τον «ανανεωμένο» ΑΣΕΔ. Με 11 πόντους κατά μ.ο. την περσινή σεζόν, ο Μήτσιαλος αποχαιρέτησε μετά από τρια χρόνια το Παγκράτι. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στον Ίκαρο Καλλιθέας ενώ τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στον ΑΟΚ Βέροιας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο 24χρονος φόργουορντ επεσήμανε: “Μετά από μια τριετία στην ομάδα του Παγκρατίου, ήρθε η ώρα να κλείσω ένα αγωνιστικό κεφάλαιο και να ανοίξω το επόμενο. Έτσι λοιπόν, έπειτα συζητήσεις που είχαμε με του ανθρώπους του ΑΣΕΔ αποφάσισα να γίνω μέλος της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου μιας και από τι βλέπω γίνεται μια σημαντική προσπάθεια στον Σύλλογο. Η προσαρμογή μου στην ομάδα θα είναι εύκολη μιας και με τον coach Χούμπαυλη έχουμε ξαναδουλέψει μαζί την περσινή χρονιά και από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και εκεί που αξίζουμε.”

Η “οικογένεια” του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Μήτσιαλο στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …