Κεντρική Β' Εθνική Πεντέλη: Πήρε Μπέλη, ανανέωσε Σαλτουρίδη (pics)

Πεντέλη: Πήρε Μπέλη, ανανέωσε Σαλτουρίδη (pics)

penteli

Την απόκτηση του Ορέστη Μπέλη ανακοίνωσε η Πεντέλη. Οι νεοφώτιστοι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, συμφώνησαν με τον 22χρονο φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μετά από αυτή του Μουράτη Κούσουλα.

Την περασμένη σεζόν ο Μπέλης αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με τον Άρη Πετρούπολης.

Η ανακοίνωση:

”Ανακοινώνεται με ιδιαίτερη ικανοποίησηση η συμφωνία μας με τον 20χρονο ταλαντούχο power forward Ορέστη Μπέλη που είχε μια πολύ καλή χρονιά στη Γ΄ Εθνική με τον ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ και αναμένεται να ενισχύσει με το ταλέντο του και την ενεργεία του, την front line της ομάδας μας.
Ο Ορέστης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας, πρωταθλητής Ελλάδας με την Εφηβική ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ενώ παρα το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει και εμπειρία από τα Εθνικά πρωταθλήματα αφού εκτός από τον ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ εχει αγωνισθεί ακόμη με τον ΚΡΟΝΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Η Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ υποδέχεται τον Ορέστη στην οικογένεια της και του εύχεται μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες να εκπληρώσει και τις προσωπικές του φιλοδοξίες”.

Λίγα λεπτά μετά τη μεταγραφή, η Πεντέλη ήρθε σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Σαλτουρίδη. Η συγκεκριμένη ανανέωση μάλιστα, προήλθε έπειτα από εισήγηση του προπονητή Κώστα Χαρτοματσίδη.

Η επίσημη ανακοίνωση:

”Για τρίτη χρονιά ο έμπειρος center Κώστας Σαλτουρίδης θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας, αφού μετά από εισήγηση του coach Κώστα Χαρτοματσίδη και μια σύντομη συζήτηση με τη Διοίκηση επισφραγίστηκε η κοινή επιθυμία να είμαστε και πάλι μαζί.
Ευχόμαστε στον Κώστα ύγεία και καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…