Κεντρική Β' Εθνική Παρελθόν από τον Μακεδονικό ο Πηλακούτας

Παρελθόν από τον Μακεδονικό ο Πηλακούτας

pilakoutas makedonikos

Ύστερα από μια πενταετία, με την φανέλα του Μακεδονικού, ο Κώστας Πηλακούτας, αποχωρεί από την ομάδα, για να επιστρέψει στην Κύπρο, με την ομάδα του να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας τους.

Πιο αναλυτικά: “Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει με λύπη την λύση της συνεργασίας με ακόμα ένα πολύ σπουδαίο αθλητή για την ομάδα, τον Κώστα Πηλακούτα ο οποίος αποχαιρετά τον σύλλογο λόγω επιστροφής του στην γενέτειρα πατρίδα του του Κύπρο.

Ο Κύπριος γκαρντ μετά από 5 χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο φέτος κατάφερε να γράψει και αυτός το όνομα του στην 90χρονη ιστορία του συλλόγου μας, όντας ένας από τους βασικούς παίχτες για την άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική κατηγορία με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Γ’ Εθνική. Υπήρξε αδιαμφισβήτητα υπόδειγμα επαγγελματία αθλητή και ανθρώπου, κερδίζοντας τον σεβασμό όλων, τόσο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και με την προσφορά του ως προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου βοηθώντας και αυτός με την σειρά του στην ανάπτυξη των τμημάτων του Μακεδονικού.

Ο Κώστας έπειτα από προσωπική απόφαση και παρά την  επιθυμία των διοικούντων να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά, αποφάσισε να επιστρέψει στην Κύπρο όπου και κατάγεται για επαγγελματικού λόγους.

Η διοίκηση του συλλόγου σεβόμενη απόλυτα τις προθέσεις του αθλητή τον ευχαριστεί από καρδιάς για την πολυετή και πολύ σπουδαία προσφορά του στην ομάδα, και του εύχεται κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική του ζωή”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…