Κεντρική Β' Εθνική Παραμένει στους Μαχητές ο Μπάκος από άλλο πόστο

Παραμένει στους Μαχητές ο Μπάκος από άλλο πόστο

bakos spiros machites

Ο Σπύρος Μπάκος φόρεσε για έξι χρόνια τη φανέλα των Μαχητών και στα 39 του αποφάσισε να αποσυρθεί από το μπάσκετ. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, όμως, δεν θα φύγει από τον χώρο, καθώς από τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας και θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει από νέο πόστο.

Αναλυτικά:

“Ο Σπύρος Μπάκος έχει ξεχωριστή ιστορία για την ομάδα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων. Πριν από 6 χρόνια ήταν μέλος των Μαχητών Πεύκων στην άνοδο από τη Γ Εθνική στη Β Εθνική ενώ τα επόμενα ήταν μέλος της ομάδας του Πειραματικού που ανέβηκε από τις τοπικές κατηγορίες μέχρι και τη Β Εθνική. Πέρσι φυσικά ήταν ο αρχηγός της κοινής πλέον ομάδας και με την εμπειρία του έδωσε σημαντικές λύσεις στον coach Γεροφώτη.

Η σημαία της ομάδας μας φέτος δεν βγαίνει από τον ιστό της αλλά απλά αλλάζει πόστο. Έτσι η Διοίκηση μας εκτιμώντας την προσφορά του θα εντάξει τον Σπύρο Μπάκο στο τεχνικό τιμ της ομάδος και ειδικά σαν ενδιάμεσο μεταξύ παικτών και staff. Είμαστε σίγουροι ότι και εκεί θα τα καταφέρει περίφημα. Και επειδή το αίμα του βράζει ακόμα είμαστε βέβαιοι ότι πάλι κάπου θα πάει να φορέσει τη φανέλα του αθλητή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…