Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου!

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου!

papanikolaou

Αίσιο τέλος είχε και η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Παπανικολάου για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ συμφώνησε με τους προέδρους της ομάδας του Πειραιά και θα παραμείνει στους “ερυθρόλευκους”. Ο “Παπ” συναντήθηκε με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Παπανικολάου συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον Γιώργο Σκινδήλια, αλλά είχε διαπιστωθεί ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Στο δεύτερο ραντεβού, στο οποίο ήταν παρόντες και οι Πρόεδροι των “ερυθρολεύκων” και ο Παπανικολάου, γεφυρώθηκε η διαφορά και ο Έλληνας φόργουορντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά και θα παραμείνει στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μέχρι το 2021.

Ο Παπανικολάου για πρώτη φορά πήγε στον Ολυμπιακό το 2009, όπου και έμεινε μέχρι και το 2013. Στη συνέχεια ακολούθησαν η Μπαρτσελόνα, οι Ρόκετς και οι Νάγκετς πριν επιστρέψει στα μέσα της σεζόν 2015-16 στην ομάδα του Πειραιά. Ο Έλληνας φόργουορντ αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του ελληνικού κορμού της ομάδας και ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια του Ολυμπιακού.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Παπ… τριετίας! Ο Κώστας θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια να είναι “κάτοικος” Πειραιά και να φορά τα αγαπημένα του “ερυθρόλευκα””.

Δείτε και την σχετική ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…