Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Όλες οι ανακατατάξεις στις Εθνικές κατηγορίες!

Όλες οι ανακατατάξεις στις Εθνικές κατηγορίες!

eok

Πραγματοποιήθηκαν οι εξής ανακατατάξεις σωματείων ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19:

1.    Μετά την δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών και τον υποβιβασμό του στην Γ’ Εθνική κατηγορία (3ο όμιλο), το σωματείο που έχει προτεραιότητα από τους αγώνες κατάταξης είναι ο ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ο οποίος και αποδέχθηκε την άνοδο του στην κατηγορία.

2.    Μετά την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία του ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ την θέση του στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών (1ος όμιλος) καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ που έχει προτεραιότητα από τους αγώνες κατάταξης.

3.    Μετά την άνοδο στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών του ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ την θέση του στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών (2ο όμιλο) καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ που έχει προτεραιότητα από το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

4.    Μετά την δήλωση μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (2ος όμιλος) του σωματείου ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ και τον υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, το σωματείο που έχει προτεραιότητα από τους αγώνες κατάταξης είναι ο ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ο οποίος και αποδέχθηκε την άνοδο του στην κατηγορία.

5.      Μετά την άνοδο στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας του σωματείου ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ την θέση του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ που έχει προτεραιότητα από το Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…