Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Νέος ξένος στον Πανιώνιο!

Νέος ξένος στον Πανιώνιο!

pointer

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Πανιωνίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ιστορικός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Σερ Ντόμινικ Πόιντερ, μιας κι αναμένουν την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει αποσταλεί.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, με τον Αμερικανό φόργουορντ να είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Σεντ Τζονς είχε επιλεγεί στο No 53 του ντραφτ του 2015 από τους Καβαλίερς, ωστόσο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο NBA, παρά μόνο στη θυγατρική ομάδα της ομάδας του Κλίβελαντ.

Το 2016 ήρθε στην Ευρώπη κι αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα των Χάποελ Εϊλάτ και Ιρόνι Κίριατ. Την περασμένη σεζόν, βρέθηκε στην Μπάιμπλος του Λιβάνου και στην ουγγρική Άλμπα Φέχερβαρ.

 

Η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος κ. Σταύρος Αλευρογιάννης προχωρούν στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναμένει την οριστικοποίηση της απόκτησης του Αμερικάνου φόργουορντ, Sir’ Dominic Pointer, στον οποίο έχει αποσταλεί υπογεγραμμένο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…