Κεντρική Β' Εθνική Mένει Πανερυθραϊκό ο Δέλλιος

Mένει Πανερυθραϊκό ο Δέλλιος

dellios

Ο Πανερυθραϊκός, μέσω ανακοίνωσης του, αναφέρθηκε στην ανανέωση του Γιώργου Δέλλιου, με την ομάδα, με τον παίκτη, να παραμένει στις τάξεις της ομάδας, για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Πιο αναλυτικά: Ο Γιώργος Δέλλιος επέστρεψε και συνεχίζει στα “ερυθρόλευκα”!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Δέλλιος θα βρίσκεται ξανά μαζί μας, καθώς ανανέωσε για ΤΕΤΑΡΤΗ διαδοχική χρονιά με την ομάδα μας!

Έπειτα από μία αναγκαστική απουσία λίγων μηνών για οικογενειακούς λόγους, ο πολύπειρος σέντερ επέστρεψε δριμύτερος στην καθημερινότητα του Πανερυθραϊκού και τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Δημήτρη Χουχουλή, για να συνεχίσουμε μαζί να “γράφουμε” ιστορία. Ο Γιώργος, εξάλλου, σε αυτά τα τρία χρόνια του στον Σύλλογο κατάφερε να μπει στις καρδιές των φιλάθλων μας, έχοντας πλέον αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στα πανερυθραϊκά δρώμενα!

Στο περιθώριο της ανανέωσής του με τον Πανερυθραϊκό, ο Γιώργος Δέλλιος, παραχωρώντας δηλώσεις στην Επίσημη Σελίδα του Συλλόγου, υπογράμμισε: “Το δίλημμα για εμένα δεν ήταν μεγάλο για το πού θα συνεχίσω την καριέρα μου. Διότι, εκτός του καθαρά αγωνιστικού κομματιού, το σημαντικότερο απ’ όλα είναι οι σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτές μένουν πάντα. Και το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια, προσωπικά, βιώνω αυτό το οικογενειακό κλίμα στην Ερυθραία, το γεγονός ότι ο Πανερυθραϊκός μου προσφέρει (όπως και στα υπόλοιπα παιδιά) αυτή την “ζεστασιά”, το γεγονός ότι υπάρχει αυτός ο αμοιβαίος σεβασμός, η αλληλοεκτίμηση και το ξεχωριστό “δέσιμο” με τους ανθρώπους του Συλλόγου, όπως φυσικά και το ότι ύστερα από τόσα χρόνια όλοι μαζί (παίκτες, προπονητές, σταφ, διοίκηση) είμαστε πια ΠΑΡΕΑ, η παραμονή μου στην ομάδα ήρθε ως φυσική συνέπεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Πανερυθραϊκού, να είναι παρέα, να δημιουργεί τέτοιες “σχέσεις ζωής” και αυτό προσπαθεί πάντα, να διατηρεί δηλαδή παίκτες για πολλά χρόνια και αυτός είναι ένας απ’ τους σημαντικούς λόγους που διατηρείται και σε πολύ υψηλό (αγωνιστικό και όχι μόνο) επίπεδο. Φυσικά, και η σχέση μου με τον κόουτς Χουχουλή, με τον οποίο συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια και πριν ξαναβρεθούμε στην Ερυθραία, έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Τέταρτος χρόνος στον Πανερυθραϊκό, λοιπόν, ο οποίος τυγχάνει πια της αναγνώρισης και τους σεβασμού στο χώρο του αθλήματος και αυτό που οφείλουμε εμείς, απ’ τη στιγμή που φοράμε την φανέλα του, είναι καθημερινά να παλεύουμε για το καλύτερο, ώστε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του και να τον διατηρούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα!”.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …