Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα 77-64

Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα 77-64

image 1

Η Εθνική νέων, δεν τα κατάφερε, απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία, σε αναμέτρηση για τις θέσεις 9-16, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων U20, καθώς ηττήθηκε με 77-64, με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ κατηγορία.

Κορυφαίος του παιχνιδιού ήταν ο, Καρλ Ουέατλι με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από την πλευρά της Ελλάδας, ξεχώρισε ο Βασίλης Χρηστίδης με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με την Εθνική, να βγάζει ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, έχοντας παράλληλα, πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας, ενώ οι Βρετανοί απ’την πλευρά τους, δυσκολευόντουσαν να βρουν τον δρόμο προς το καλάθι. Αποτέλεσμα αυτού ήταν, η Ελλάδα να προηγείται με 22-13 μετά από 10′.

Η δεύτερη περίοδος, ήταν διαφορετική, καθώς η αντίπαλος της Εθνική “ξύπνησε” αυξάνοντας τα ποσοστά ευστοχίας της, σε αντίθεση με την Ελλάδα, που είχε κάποια άστοχα σουτ. Το ημίχρονο βρήκε μπροστά την Εθνική με 38-33.

Tο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, με την Εθνική να μοιάζει αγνώριστη, καθώς η Βρετανία, την έκανε ότι ήθελε σε άμυνα και επίθεση, με τα πολλά άστοχα σουτ και τις μη ορθολογικές επιθέσεις να κοστίζουν στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να βρεθεί πίσω στο σκορ, στο τέλος της περιόδου, με 58-47.

Η τέταρτη περίοδος, έμοιαζε πολύ με την δεύτερη του αγώνα, καθώς οι δυο ομάδες, ήταν δίπλα-δίπλα στο σκορ, με την Εθνική να μην καταφέρνει να κάνει την αντεπίθεση της, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα, με 77-64.

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 33-38, 58-47, 77-64

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…